Ön ödemeli kart önerisi

berkaybey01

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Bazı uygulamalara NFC özelliği gelerek maalesef ki hesaplar onaylanmıyor, bundan dolayı yeni hesaba geçmek istiyorum önerilerinizi alacağım. Tosla, ininal ve Papara saymayalim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlar. Bazı uygulamalara NFC özelliği gelerek maalesef ki hesaplar onaylanmıyor, bundan dolayı yeni hesaba geçmek istiyorum önerilerinizi alacağım. Tosla, ininal ve Papara saymayalim.

Hadi kart kullanabilirsin ama para yatirabiliyorsun sadece. Hesabını doğrulamak için 18 yaş olman gerekiyor.

Velinle birlikte istediğin bankaya git sana hesap açsınlar bu hesabı aynı Papara gibi kullanabilirsin benim önerim Ziraat Bankası.

Hocam param kartta hesap onaylamak nasıl oluyor? İşçi falan olmak mı gerek illa çünkü işsizim kısmı yok.

Öğrenci kısmını seç ya da çalışmıyor kısmı vardı paramda onu seç ben zamanında kullandıgımda çalışmıyor kısmını seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…