Ön ödemeli kart önerisi

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Bildiğiniz üzere Papara kapandı. Onun yerine alternatif bir kart arıyorum ona başvuru yapacağım. Önüme Papel kart çıktı görünüşü olsun özellikleri olsun çok hoşuma gitti fakat iOS uygulaması yokmuş sanırım.

Bankaya geçmek bu kadar zor değil... Kafanız rahat oluyor. Sırf 5 lira cashback için geçiyorsunuz böyle yerlere sonra; "X yerinde param kaldı" diye konu açılıyor 300 tane. Eskisi gibi cashback vermiyorlar artık.

Son düzenleme:
Nays kullanıyorum hem de bazı firmalarda cashback özelliği de bulunuyor. Uzun zamandır kullanıyorum iyi Cashback aldım.

Papel'in iOS uygulaması var, ben avantajlı cashbacklari için kullanıyorum ama tüm paranızı orada tutmanızı tavsiye edemeyiz. Paranızı tutmak için Nays öneririm.

Bankaya geçmek bu kadar zor değil... Kafanız rahat oluyor. Sırf 5 lira cashback için geçiyorsunuz böyle yerlere sonra; "X yerinde param kaldı" diye konu açılıyor 300 tane. Eskisi gibi cashback vermiyorlar artık.

Banka uygulamaları bu uygulamalardan daha karışık ve daha zahmetli yok şu yok bu. İnsanlar banka kullanmak zorunda değil. Ben de zorunlu olmasam ön ödemeli kartlardan hayatıma devam ederim. Papara'nın kapatılmasının sebebini gayet iyi biliyoruz. Yok kumarmış yok şuymuş yok buymuş. Hepimiz gerçeği iyi biliyoruz. Paypal gibi aynı sebepler.

Zahmetli ama kalıcı. "X yeri kapanır mı, param içeride kalır mı?" sorularını susturuyor. 18 yaş altı için şubeye gitmek gerekli, 18 yaş üstü uygulamadan yapabiliyor diye biliyorum. 1 saat bile sürmüyor işlem.

17 yaşındayım hocam bende biliyorum bankaya geçmeyi 18 olduğum gibi zaten başvuru yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…