Ön ödemeli kart önerisi

Paycell haricinde pek bir kart seçimin yok senin tercihin ama gidip de Tosla kullanırsan ve 18 yaşın üstündeysen ezilirsin limitler 2.750 TL ondan sonra hiçbir şey yapamıyorsun, Nays desen o başka bir alemde başka hangi kartı kullanabilirsin ki, İş Bankası kartı desen çok zor gönderiyorlar ben hep bunları yaşadım. O yüzden böyle bir yorum yazdım

O yüzden işte benim de ondan başım ağrıdı bayağı farklı öneri bekliyorum.

O yüzden işte benim de ondan başım ağrıdı bayağı farklı öneri bekliyorum.

Hocam vallahi dediğim gibi baska bir öneri yok çünkü her yer kapandı. Paycell'e mecburuz yastan ötürü 1 ay sonra 18 olacağım Akbank açacağım kurtulacağım ben. Paycell dediğim gibi sıkıntılı değil ancak hiçbir yer kusursuz değil. İade alırsan bekleyeceksin. Onun haricinde müşteri temsilcisinden memnunum anında dönüyorlar gecenin bir vakti arasam bile açıklar ve ilgileniyorlar. Pek fazla sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam 18 yaş altı kullanımda bir kısıt var mı? Nays'da Online alışveriş yapılamıyordu bir de bütün ATM'lerden para yatırabiliyor muyuz?

Hocam 18 yaş altı kullanımda bir kısıt var mı? Nays'da Online alışveriş yapılamıyordu bir de bütün ATM'lerden para yatırabiliyor muyuz?

Hocam herhangi bilgim yok şu anlık sipariş ettim gelince hepsini deneyimleyip aktaracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…