whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.546 Çözümler 2 Yer Linkin Park 16 Ağustos 2019 #11 Mmmstqhmp dedi: Sizin attığınız o Eyca kart, Param Genç kart'ın kılıflısı yani ByNoGame kart gibi. İsimli Papara Kart önerimdir. Genişletmek için tıkla... Papara ücret kesiyor diye biliyorum.
Mmmstqhmp dedi: Sizin attığınız o Eyca kart, Param Genç kart'ın kılıflısı yani ByNoGame kart gibi. İsimli Papara Kart önerimdir. Genişletmek için tıkla... Papara ücret kesiyor diye biliyorum.
Mmmstqhmp Decapat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 429 Makaleler 2 Çözümler 3 16 Ağustos 2019 #12 whywouldnt? dedi: Papara ücret kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, aylık 1 lira ama kullanmadığınız ay kesmiyor ve ücretsiz fakat sadece Türkiye'deki POS ve ATM lerde geçen kart troy kart yerine dünyada ve online geçen mastercard bence değer
whywouldnt? dedi: Papara ücret kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, aylık 1 lira ama kullanmadığınız ay kesmiyor ve ücretsiz fakat sadece Türkiye'deki POS ve ATM lerde geçen kart troy kart yerine dünyada ve online geçen mastercard bence değer