Çözüldü Ön ödemeli kart tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SelimEminS

Decapat
Papara
Paycell
Param Genç
Manibux

İnternette 13 yaş ve üzerini kabul eden bu firmaları buldum. Hangisini önerirsiniz?

(ininal yazmadım çünkü deneyimlerime göre her şeyden para kesiyor)

Sonuna kadar papara. Cashbackler olsun yükleme ücreti yüksek bir değer yüklemediğin sürece yok ve çok az + aylık ücretin olmaması olsun.. İninal ve Paycell denedim kesinlikle Paparayı tavsiye ederim.

Tek sıkıntısı başkasının banka hesabından havale yapamıyorsun sadece kendi banka hesabından oluyor. Herhangi bir bankamatikten de para yüklenebiliyor ve kart yurt dışında da kullanılabiliyor.

Sana tavsiyem Papara Black Card. Sorun varsa alabilirim.

Dün paparam geldi ve Ininal'ı direk çöpe attım (kenarda duruyor lafın gelişi :)). Ciddi ciddi kazıklanıyormuşum. Bizden aldığı paralar, komisyonlar, para yükleme kesintileri derken ciddi ciddi dolandırılıyormuşum. Papara'da ise ücretsiz şekilde adresinize yolluyorlar. Aylık bir ödeme yok. Para çekme sınırı yok. Komisyonlar yok ve en ama en güzeli Spotify, Netflix, YouTube ve daha nice platformlarda "cashback" denilen bir sistem ile yarısını karşılıyorlar. Bence kesinlikle Papara almalısınız.

Tamamdır. Burdan edindiğim bilgiler ve araştırmalarım sonucu papara en iyisi.

Özellikleri:
Cashback (netflix, youtube, yolcu360, eczane ve daha fazla yerde indirim sağlıyor),

Aylık Ücret Yok,

Temassız Size Özel Black Card Ücretsiz Evinize Gönderiliyor,

Bir Karttan Yükleyip Diğerinden Harcayabiliyorsunuz,

Onaylı Hesapta İninaldeki Gibi 750tl Limiti yok Sınırsız,

Kartı tek tuşla kullanıma kapatıp açabiliyorsunuz,

İnternetteBakiye Harcamasını Aç/Kapa veya Kartı Tamamen Aç/Kapa yapabiliyorsunuz

İninaldeki Gibi Kart Şifresi Değiştirme Hakkı Yok İstediğiniz Kadar Kart Şifresini Değiştirin

Aylık Harcama Grafiği Var (daire grafiği)

Yani Sırf En Popüler En İyisidir Diye İninal Almayın Biraz Özelliklerine Bakın

Populer diye hiçbir şey alınmaz bençe. Önce özellikleri karşılaştırılır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı