Ön ödemeli kart tavsiyesi

hawli kubragA

Centipat
Daha fazla  
Ininal ve Papara kapandi. Simdi hangi karti alsam diye dusunuyorum. Hangi karti almalıyım ve bana getirdigi avantajlari nedir? Bir kusuru var mı?

Ininal ve Papara kapandi. Simdi hangi karti alsam diye dusunuyorum. Hangi karti almalıyım ve bana getirdigi avantajlari nedir? Bir kusuru var mı?

Nays kart kullanabilirsiniz. Kendisi İş Bankası altında olduğundan dolayı gayet güvenilir bir karttır. Cashback olarak eskisi kadar olmasa da hâlâ fena olmayan bir cashback oranları var.

Her ne kadar çok kullanmasam da Hadi yada Tosla kullanabilirsiniz. Tosla kart AKBANK altındadır bunu belirteyim. ŞOK marketlerinde bulabilirsiniz. Hadi kart ise A101 de satılıyor ve A101 marketlerinde bir çok avantajı var. FUPS kart ta kullanabilirsiniz Papara'dan önce onu kullanıyordum ve gayet harikaydı.

Ben Mars kart kullanıyorum cashback oranları çok iyi. Netflix Disney Spotify falan bedavaya geldi bu ay. Bi de üstüne istanbulkart ta falan da indirim veriyo. İş bankası alt yapısı kullanıyor baya güvenli tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı