A Aybey Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2016 #1 Kasanın öndeki reset, USB ve jakları takınca bilgisayar açılmıyor kısa devre yapıyor, çıkarttığımda onları hiç bir sorun kalmıyor. Bunun çözümü nedir? Anakartı söktüm baktım metalle herhangi teması yok ama bi türlü düzelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2016
Kasanın öndeki reset, USB ve jakları takınca bilgisayar açılmıyor kısa devre yapıyor, çıkarttığımda onları hiç bir sorun kalmıyor. Bunun çözümü nedir? Anakartı söktüm baktım metalle herhangi teması yok ama bi türlü düzelmiyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Kasım 2016 #2 İki seçenek var: Kabloları yanlış bağladınız, doğru bağladığınızda sorun çözülecek. Kabloları yanlış bağladınız ve bu ön panel bağlantılarını çalışmaz hale getirdi. İkinci seçenekte anakartta bir arıza söz konusu. Garanti varsa servise gönderin.
İki seçenek var: Kabloları yanlış bağladınız, doğru bağladığınızda sorun çözülecek. Kabloları yanlış bağladınız ve bu ön panel bağlantılarını çalışmaz hale getirdi. İkinci seçenekte anakartta bir arıza söz konusu. Garanti varsa servise gönderin.