gokaykrtls Kilopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 434 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Aynı başlıktan var fakat benim kablo isimlerimle farklıydı. Resimlerde mevcut olan kablolar, anakart kitapçığının fotoğrafında ki hangi bağlantı noktalarına bağlanacak? Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri 20190728_132629.jpg 1,3 MB · Görüntüleme: 170 Screenshot_20190728-132448_Drive.jpg 117,4 KB · Görüntüleme: 164
Merhaba arkadaşlar. Aynı başlıktan var fakat benim kablo isimlerimle farklıydı. Resimlerde mevcut olan kablolar, anakart kitapçığının fotoğrafında ki hangi bağlantı noktalarına bağlanacak? Yardımcı olursanız sevinirim.
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2019 #2 Anakart üzerindeki pinlerin resimlerini paylaşın belki daha fazla yardımı olur. O bölümde de kısaltma şeklinde isim belirtiyor olabilir.
Anakart üzerindeki pinlerin resimlerini paylaşın belki daha fazla yardımı olur. O bölümde de kısaltma şeklinde isim belirtiyor olabilir.
gokaykrtls Kilopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 434 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2019 #3 Zgrrs dedi: Anakart üzerindeki pinlerin resimlerini paylaşın belki daha fazla yardımı olur. O bölümde de kısaltma şeklinde isim belirtiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinde bir şey yazmıyor.
Zgrrs dedi: Anakart üzerindeki pinlerin resimlerini paylaşın belki daha fazla yardımı olur. O bölümde de kısaltma şeklinde isim belirtiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinde bir şey yazmıyor.
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2019 #4 Aşağıdaki gibi numaralandığını tahmin ediyorum fakat pinlerden doğru bir çıkarım yapamadım zamanım olsaydı araştırırdım. Zgrrs dedi: Aşağıdaki gibi numaralandığını tahmin ediyorum fakat pinlerden doğru bir çıkarım yapamadım zamanım olsaydı araştırırdım. Genişletmek için tıkla... Unutmuşum, Ground = GND olarak onu aradan çıkartabilirsiniz.
Aşağıdaki gibi numaralandığını tahmin ediyorum fakat pinlerden doğru bir çıkarım yapamadım zamanım olsaydı araştırırdım. Zgrrs dedi: Aşağıdaki gibi numaralandığını tahmin ediyorum fakat pinlerden doğru bir çıkarım yapamadım zamanım olsaydı araştırırdım. Genişletmek için tıkla... Unutmuşum, Ground = GND olarak onu aradan çıkartabilirsiniz.