Ön panele sıvı soğutma nasıl takılmalı?

ManisXold

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, şu anda bir sistem topluyorum ve sıvı soğutmayı öne takacağım fakat borular alt taraftan işlemciye doğru mu gitmeli ya da üst taraftan işlemciye doğru mu gitmeli tam anlayamadım. Herkes farklı bir şey diyor. Biri bana yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Alttan yetiştirmezsin ondan üstten gidecek borular ama neden kasanın üst kısmından takmıyorsunuz sıvı soğutmayı.

İşlemci bloğu boruları soğutmanın üstünde kalmasın, yani boru mantığı gibi düşünün, eğer üstte kalırsa suyu radyatöre pompalar fakat çekemez.

Radyatörü sağa taktınığınızı düşünürsek su çıkış ve çekiş iki delik kısmı yukarıda olabilir fakat boruları üstten değil alttan dolaştırmaya dikkat edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şunun yardımı olur size

Alttan yetiştirmezsin ondan üstten gidecek borular ama neden kasanın üst kısmından takmıyorsunuz sıvı soğutmayı.
Üstten derken borular üst taraftamı kalmalı

Radyatörü sağa taktınığınızı düşünürsek su çıkış ve çekiş iki delik kısmı yukarıda olabilir fakat boruları üstten değil alttan dolaştırmaya dikkat edin.
Diğer arkadaş üstten dolandırmamı söylemiş

Tamam sağolun şimdi anladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…