Kwenx Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Cyberpunk Phantom Liberty DLC'sini satın aldım, DLC daha çıkmadı. Oyunu 2 saat oynasam iade hakkıma bir şey olur mu sizce?
Cyberpunk Phantom Liberty DLC'sini satın aldım, DLC daha çıkmadı. Oyunu 2 saat oynasam iade hakkıma bir şey olur mu sizce?
Çözüm 5 5 505552 9 Ağustos 2023 Kwenx dedi: Oyunu oynasam da sorun çıkarmaz yani sadece riske atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin, sorun olmaz.
Kwenx dedi: Oyunu oynasam da sorun çıkarmaz yani sadece riske atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin, sorun olmaz.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 Kwenx dedi: Cyberpunk Phantom Liberty DLC'sini satın aldım, DLC daha çıkmadı. Oyunu 2 saat oynasam iade hakkıma bir şey olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... DLC'lerde iade kabul edilmiyor diye biliyorum. Eğer iade ediliyorsa 2 saati aşmayın. Artı -1 Eksi
Kwenx dedi: Cyberpunk Phantom Liberty DLC'sini satın aldım, DLC daha çıkmadı. Oyunu 2 saat oynasam iade hakkıma bir şey olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... DLC'lerde iade kabul edilmiyor diye biliyorum. Eğer iade ediliyorsa 2 saati aşmayın.
Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #3 Abu Thabit Koghony dedi: DLC'lerde iade kabul edilmiyor diye biliyorum. Eğer iade ediliyorsa 2 saati aşmayın. Genişletmek için tıkla... Satın alırken sarı uyarı şeklinde yazmıyorsa iade edilebiliyor. Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: DLC'lerde iade kabul edilmiyor diye biliyorum. Eğer iade ediliyorsa 2 saati aşmayın. Genişletmek için tıkla... Satın alırken sarı uyarı şeklinde yazmıyorsa iade edilebiliyor.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 9 Ağustos 2023 #4 İstisnalar dışında ediliyor ve oyunu aldıktan sonraki 2 hafta içinde 2 saatten az oynarsan iade edebilirsin. Steam İadeleri store.steampowered.com Artı 0 Eksi
İstisnalar dışında ediliyor ve oyunu aldıktan sonraki 2 hafta içinde 2 saatten az oynarsan iade edebilirsin. Steam İadeleri store.steampowered.com
KS KS Kwenx Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #5 Abu Thabit Koghony dedi: DLC'lerde iade kabul edilmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ETS DLC'lerini iade yapanlar varmış öyle okudumda. Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: DLC'lerde iade kabul edilmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ETS DLC'lerini iade yapanlar varmış öyle okudumda.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #6 Electrix dedi: Satın alırken sarı uyarı şeklinde yazmıyorsa iade edilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet bende ondan dolayı iade edilmiyor olabilir demiştim. Kwenx dedi: ETS DLC'lerini iade yapanlar varmış öyle okudumda. Genişletmek için tıkla... Satın alırken sarı renkte DLC iadesi yapılamaz gibi bir ibare çıkması lazım çıkmıyorsa iade edersiniz. Artı 0 Eksi
Electrix dedi: Satın alırken sarı uyarı şeklinde yazmıyorsa iade edilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet bende ondan dolayı iade edilmiyor olabilir demiştim. Kwenx dedi: ETS DLC'lerini iade yapanlar varmış öyle okudumda. Genişletmek için tıkla... Satın alırken sarı renkte DLC iadesi yapılamaz gibi bir ibare çıkması lazım çıkmıyorsa iade edersiniz.
KS KS Kwenx Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #7 181951 dedi: Ediliyor ve oyunu aldıktan sonraki 2 hafta içinde 2 saatten az oynarsan iade edebilirsin. Steam İadeleri store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Kral ön siparişte olan DLC aldım işte daha cıkmadı oyunu oynasam 2 saat sonra DLC siyi iade edebillir miyim merak ettiğim o Artı 0 Eksi
181951 dedi: Ediliyor ve oyunu aldıktan sonraki 2 hafta içinde 2 saatten az oynarsan iade edebilirsin. Steam İadeleri store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Kral ön siparişte olan DLC aldım işte daha cıkmadı oyunu oynasam 2 saat sonra DLC siyi iade edebillir miyim merak ettiğim o
ProsMyKill Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 24 9 Ağustos 2023 #8 Kwenx dedi: ETS DLC'lerini iade yapanlar varmış öyle okudumda. Genişletmek için tıkla... Evet doğru daha bugün Iberia DLC'sini iade ettim. Artı 0 Eksi
Kwenx dedi: ETS DLC'lerini iade yapanlar varmış öyle okudumda. Genişletmek için tıkla... Evet doğru daha bugün Iberia DLC'sini iade ettim.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #9 Kwenx dedi: Kral ön siparişte olan DLC aldım işte daha cıkmadı oyunu oynasam 2 saat sonra DLC siyi iade edebillir miyim merak ettiğim o Genişletmek için tıkla... 14 günü geçiyormu hesaplayın. Geçiyorsa kabul olmaz. Artı 0 Eksi
Kwenx dedi: Kral ön siparişte olan DLC aldım işte daha cıkmadı oyunu oynasam 2 saat sonra DLC siyi iade edebillir miyim merak ettiğim o Genişletmek için tıkla... 14 günü geçiyormu hesaplayın. Geçiyorsa kabul olmaz.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 9 Ağustos 2023 #10 Ön sipariş olduğu için DLC çıkana kadar istediğin zaman iade edebilirsin. Süre sınırlaması falan da yok. Artı 0 Eksi
Ön sipariş olduğu için DLC çıkana kadar istediğin zaman iade edebilirsin. Süre sınırlaması falan da yok.