Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.917 Çözümler 6 Yer Pendik 10 Mart 2024 #11 hudson51 dedi: 4K'ya kadar Online izleme, 1080P'ye kadar da download ederek izlemeyi destekliyor hocam PC uygulaması. Genişletmek için tıkla... Hocam destek derken 4K direkt seçebiliyor muyum oto mu?
hudson51 dedi: 4K'ya kadar Online izleme, 1080P'ye kadar da download ederek izlemeyi destekliyor hocam PC uygulaması. Genişletmek için tıkla... Hocam destek derken 4K direkt seçebiliyor muyum oto mu?
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 10 Mart 2024 #12 Kaan Öner dedi: Hocam destek derken 4K direkt seçebiliyor muyum oto mu? Genişletmek için tıkla... İnternet hızınıza göre otomatik ayarlıyor sanırım hocam. Ayarlardan da yayın ayarlarını 4K'ya kadar veya veri tasarrufu olarak seçebiliyorsunuz.
Kaan Öner dedi: Hocam destek derken 4K direkt seçebiliyor muyum oto mu? Genişletmek için tıkla... İnternet hızınıza göre otomatik ayarlıyor sanırım hocam. Ayarlardan da yayın ayarlarını 4K'ya kadar veya veri tasarrufu olarak seçebiliyorsunuz.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 10 Mart 2024 #13 hudson51 dedi: Apple TV+ kütüphanesinde fiyatlar 2015'ten kalma gibi. Aşırı iyi fırsat. Bütçesi olanlar bu gibi fırsatları ve kültleri toplasın. Genişletmek için tıkla... Farkında değiller sanırım. Bir tweet görmüştüm. Almanya veya başka bir ülkede fiyatı 21 Euro olarak gözüküyordu. Bizde 19 TL.
hudson51 dedi: Apple TV+ kütüphanesinde fiyatlar 2015'ten kalma gibi. Aşırı iyi fırsat. Bütçesi olanlar bu gibi fırsatları ve kültleri toplasın. Genişletmek için tıkla... Farkında değiller sanırım. Bir tweet görmüştüm. Almanya veya başka bir ülkede fiyatı 21 Euro olarak gözüküyordu. Bizde 19 TL.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 10 Mart 2024 #14 Famronty dedi: Farkında değiller sanırım. Bir tweet görmüştüm. Almanya veya başka bir ülkede fiyatı 21 euro olarak gözüküyordu. bizde 19 TL. Genişletmek için tıkla... Daha nette bile çok görmedim hocam bu fırsatları paylaşanları Apple'ın bir de daha ayıkmamış olması daha şaşırtıcı neyse alıma devam.
Famronty dedi: Farkında değiller sanırım. Bir tweet görmüştüm. Almanya veya başka bir ülkede fiyatı 21 euro olarak gözüküyordu. bizde 19 TL. Genişletmek için tıkla... Daha nette bile çok görmedim hocam bu fırsatları paylaşanları Apple'ın bir de daha ayıkmamış olması daha şaşırtıcı neyse alıma devam.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.917 Çözümler 6 Yer Pendik 10 Mart 2024 #15 hudson51 dedi: Daha nette bile çok görmedim hocam bu fırsatları paylaşanları Apple'ın bir de daha ayıkmamış olması daha şaşırtıcı neyse alıma devam. Genişletmek için tıkla... Farkında hocam firma bu adamlar nasıl o fiyatlara alsınlar diye 3 maymunu oynuyorlar bize
hudson51 dedi: Daha nette bile çok görmedim hocam bu fırsatları paylaşanları Apple'ın bir de daha ayıkmamış olması daha şaşırtıcı neyse alıma devam. Genişletmek için tıkla... Farkında hocam firma bu adamlar nasıl o fiyatlara alsınlar diye 3 maymunu oynuyorlar bize
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 10 Mart 2024 #16 Kaan Öner dedi: Farkında hocam firma bu adamlar nasıl o fiyatlara alsınlar diye 3 maymunu oynuyorlar bize Genişletmek için tıkla... Google TV bazı içerikleri bayağı pahalıya satıyor. Apple TV ona göre sudan ucuz.
Kaan Öner dedi: Farkında hocam firma bu adamlar nasıl o fiyatlara alsınlar diye 3 maymunu oynuyorlar bize Genişletmek için tıkla... Google TV bazı içerikleri bayağı pahalıya satıyor. Apple TV ona göre sudan ucuz.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.917 Çözümler 6 Yer Pendik 10 Mart 2024 #17 Famronty dedi: Google TV bazı içerikleri bayağı pahalıya satıyor. Apple TV ona göre sudan ucuz. Genişletmek için tıkla... Vallahi Marvel serisi varsa alabilirim seviyorum.
Famronty dedi: Google TV bazı içerikleri bayağı pahalıya satıyor. Apple TV ona göre sudan ucuz. Genişletmek için tıkla... Vallahi Marvel serisi varsa alabilirim seviyorum.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 10 Mart 2024 #18 Kaan Öner dedi: Vallahi Marvel serisi varsa alabilirim seviyorum. Genişletmek için tıkla... Vardı ama her film yoktu herhalde. Tüm filmleri Disney+'da mevcut.
Kaan Öner dedi: Vallahi Marvel serisi varsa alabilirim seviyorum. Genişletmek için tıkla... Vardı ama her film yoktu herhalde. Tüm filmleri Disney+'da mevcut.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.917 Çözümler 6 Yer Pendik 10 Mart 2024 #19 Famronty dedi: Vardı ama her film yoktu herhalde. Tüm filmleri Disney+'da mevcut. Genişletmek için tıkla... 720p izlemek istemiyorum bu filmleri satın aldığımızda direkt bizimmi oluyor belirli bir süremi kalıyor Apple TV.
Famronty dedi: Vardı ama her film yoktu herhalde. Tüm filmleri Disney+'da mevcut. Genişletmek için tıkla... 720p izlemek istemiyorum bu filmleri satın aldığımızda direkt bizimmi oluyor belirli bir süremi kalıyor Apple TV.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 10 Mart 2024 #20 Kaan Öner dedi: 720p izlemek istemiyorum bu filmleri satın aldığımızda direkt bizimmi oluyor belirli bir süremi kalıyor Apple TV. Genişletmek için tıkla... Kiralama da var satın alma da. Kiralama zaten sudan ucuz. Satın alırsan kütüphanene ekleniyor.
Kaan Öner dedi: 720p izlemek istemiyorum bu filmleri satın aldığımızda direkt bizimmi oluyor belirli bir süremi kalıyor Apple TV. Genişletmek için tıkla... Kiralama da var satın alma da. Kiralama zaten sudan ucuz. Satın alırsan kütüphanene ekleniyor.