CaesarOP Hectopat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2016 #1 Selamlar az önce bilgisayarımın kablolarını gizlemek için kasayı açtım işlemi yaptım önceden ön taraftaki 3 USB portundan 2'si çalışmıyordu şimdi 3'ü de çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz? BIOS'ta da görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2016
Selamlar az önce bilgisayarımın kablolarını gizlemek için kasayı açtım işlemi yaptım önceden ön taraftaki 3 USB portundan 2'si çalışmıyordu şimdi 3'ü de çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz? BIOS'ta da görmüyor.
DryreL Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 853 Çözümler 5 Yer İstanbul/Köln Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımı 23 Haziran 2020 #3 Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Önde 2 tane USB 3.0 portu var, birisi çalışmıyor. Çözümünü bilen birisi var mı?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Önde 2 tane USB 3.0 portu var, birisi çalışmıyor. Çözümünü bilen birisi var mı?
T technozi Femtopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 32 23 Haziran 2020 #4 Yüksek ihtimalle anakart üzerinde eksik veya hatalı kablo bağlantısı yaptınız. Bu video belki yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yüksek ihtimalle anakart üzerinde eksik veya hatalı kablo bağlantısı yaptınız. Bu video belki yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et