Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 23 Şubat 2022 #11 İkisi de. Birini tanımadan nefret etmek kadar çabuk güvenmek de sorun yaratır.
Axl Ros3 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 599 Çözümler 1 Yer Antalya/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #12 Bana kalırsa iyi ama herhangi bir konuda çevremdekilerden sürekli ön yargılı olmamam gerektiğini duyuyorum ve ben bunu sevmiyorum işte.
Bana kalırsa iyi ama herhangi bir konuda çevremdekilerden sürekli ön yargılı olmamam gerektiğini duyuyorum ve ben bunu sevmiyorum işte.
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 23 Şubat 2022 #13 XEfe.Bey dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar. Ön yargılı olmak hep kötü bir şey gibi düşünülür hatta bununla ilgili kısa filmler bile var, siz bu düşünceye katılıyor musunuz ön yargılı olmak her zaman kötü mü fikirileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Şimdi eğer ki çok önyargılıysan bu kötü bir şey. Fakat burada hiç ön yargılı olma demiyorum biraz ol tabii. Ama yine de ön yargı bence kötü bir şey
XEfe.Bey dedi: Arkadaşlar iyi akşamlar. Ön yargılı olmak hep kötü bir şey gibi düşünülür hatta bununla ilgili kısa filmler bile var, siz bu düşünceye katılıyor musunuz ön yargılı olmak her zaman kötü mü fikirileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Şimdi eğer ki çok önyargılıysan bu kötü bir şey. Fakat burada hiç ön yargılı olma demiyorum biraz ol tabii. Ama yine de ön yargı bence kötü bir şey
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 23 Şubat 2022 #14 Evet gerçekten kötü bir şey bu ön yargı. Keko sandığın birinin bazen ne kadar iyi olduğunu göremiyorsun.
Evet gerçekten kötü bir şey bu ön yargı. Keko sandığın birinin bazen ne kadar iyi olduğunu göremiyorsun.