rkl

Picopat
Daha fazla  
Merhaba Ezio üçlemesi ve Origins'i bitirdim. Çoğu oyun şu an elimde ve şu anda da AC 3 Remastered başladım. Eski oyunlarda sıra sıra oynamayı düşünüyorum ama eski oldukları için mekanikleri vs bir süre sonra bayıyor. O yüzden Ezio'dan sonra Origins geçip bitirdim ve çok zevkliydi. Böyle biraz geçmiş oyunlardan biraz da yeni oyunlardan oynamayı düşünüyorum, hep aynı stil olmasından sıkılmamak için. Sizce tekrar yeni oyunlardan birini oynamak istediğimde sıraya uyup Odyssey mi oynamalıyım yoksa Valhalla mı? Sonuç olarak ikisini DLC'leri dahil bitireceğim sadece önce hangisini oynamalıyım? Veya fark etmezse kafama göre mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valhalla bir noktada gereksiz uzuyor. O yüzden önce Odyssey'i oynamanı tavsiye ederim.

Origins ile benzer coğrafyalarda olduğu için acaba çok mu benzer olur diye sonra oynayasım vardı. Gerçi biri çölde diğeri Yunan tarafında ama Origins'de de Yunan'lar vs dahildi hikayeye. Çok benzerlik hissi olur mu hikaye açısından?

Origins ile benzer coğrafyalarda olduğu için acaba çok mu benzer olur diye sonra oynayasım vardı. Gerçi biri çölde diğeri Yunan tarafında ama Origins'de de Yunan'lar vs dahildi hikayeye. Çok benzerlik hissi olur mu hikaye açısından?
Hissettireceğini düşünmüyorum. Renk paleti daha canlı Odyssey'de. Origins'in o sarımsı renginden çok uzak. Haritanın büyük kısmı ormanlardan, yeşilliklerden, dağlardan oluşuyor. Yunan şehirleri mısır köylerinden farkını koyuyor. İnsanlar farklı bir dil konuşuyor. Yani yeni bir ortam olduğunu hissettiriyor.

Hissettireceğini düşünmüyorum. Renk paleti daha canlı Odyssey'de. Origins'in o sarımsı renginden çok uzak. Haritanın büyük kısmı ormanlardan, yeşilliklerden, dağlardan oluşuyor. Yunan şehirleri mısır köylerinden farkını koyuyor. İnsanlar farklı bir dil konuşuyor. Yani yeni bir ortam olduğunu hissettiriyor.
tamamdır teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı