Aynen eksiğim matematikte var en korktuğum da o zaten hiç sevmem yapamam ama artık bahane bulmadan çalışacağız yapacak bir şey yok. Şimdilik programım şöyle; günlük 4-5 saatimi ders çalışmaya ayıracağım ve bu sürede 2 ders çalışmayı planlıyorum ders başına 2-2.30 saat düşüyor, yarından itibaren TYT Türkçe aynı anda da sosyal çalışmayı planlıyordum 1 ayda bitirme hedefim var. Onlar bitince yani Temmuz'un sonuna doğru AYT edebiyat ve AYT sosyal çalışmayı düşünüyorum taze taze zaten sevdiğim dersler Max 1.5 ay sürer diye tahmin ediyorum, onlar da bitince eylül'ün ortalarına denk geliyor sanırım TYT matematik, AYT matematik ve TYT fen sırasıyla gitmeyi planlıyorum yapabilirsem TYT matematikle feni aynı anda yürütmeye çalışacağım. Tek endişem YouTube'daki kanallarda tarih ve coğrafya gibi sosyal derslerinin kampları her biri 1 ay sürüyor ben ise türkçeyle sosyalin tamamını 1 ayda bitirmeyi düşünüyordum türkçeyle ya da edebiyatla beraber 1 ayda sosyal dersleri biter mi sizce?
@aabcc @Trend37 hocam konuyla ilgilisiniz sanırım sizde programı değerlendirirseniz sevinirim.