Önce Dark Souls II mi? Sekiro mu?

Koushira

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
İndirimler sırasında souls-like oyunlarından Dark Souls II ve Sekiro: Shadows die twice aldım. Oynamaya başlayacağım ancak ilk defa souls-like oynayacağım için tavsiye almak istedim. Önce hangisinden başlasam daha iyi olur? Tavsiyelerinizi sebeplerinizle yazarsanız daha yardımcı olur. Bu arada okuduğum birkaç yazıdan istinaden oyunun zorluğu sebebiyle sinir ve sabır sınadığını biliyorum. Şunu da ifade edeyim, ben oyun oynarken sinirlenen birisi değilim. Bu durumu düşünerek tavsiye verebilirsiniz.
Bir başka not, seçenek olarak sadece bu iki oyunun olması da uygun fiyatlı oldukları için sadece bu ikisini satın almış olmamdandır.

Dark Souls 2'nin hitboxları bozuk ve souls serisindeki en kanser bölgeler Dark Souls 2 de ayrıca ilk defa souls like oynayan birisi oyunda ne yapacağını bulamayıp amaçsız hissedebilir
Sekiro ne kadar başta zor gelsede alışınca çok kolay oluyor

Bence ilk Sekiro oynayıp ardından diğer souls oyunlarına bakmalısın

Neden ama?

Sekiro fazla zor ama mükemmel bir oyun. Zor ama yaparım diyorsanız sekiro'dan başlayın mükemmel bir oyun.
Zor olan kısmı combat kısmı mı?

Dark Souls 2'nin hitboxları bozuk ve souls serisindeki en kanser bölgeler Dark Souls 2 de ayrıca ilk defa souls like oynayan birisi oyunda ne yapacağını bulamayıp amaçsız hissedebilir
Sekiro ne kadar başta zor gelsede alışınca çok kolay oluyor

Bence ilk Sekiro oynayıp ardından diğer souls oyunlarına bakmalısın
Öyle yapacağım sanırım, teşekkürler

Açıkçası ikisini de oynayabilirsin hiç fark etmiyor, ikisi aynı türde oyunlar olmadığından hangi sırayla oynarsanız oynayın diğerine geçtiğinde afallama yaşarsınız. Dark Souls 2'yi önce oynadığım için Sekiro'ya çok çabuk alıştım veya önce Sekiro'yu yalayıp yuttum o yüzden Dark Souls 2 çok kolay geldi gibi şeyler yaşamazsın.

Sekiro ile Souls serisi çok farklı oyunlar çünkü, biri aksiyon & macera oyunuyken diğeri bir rol yapma deneyimi vaat ediyor.

Sekiro oynaman için nedenler:
  • Çok daha tatmin edici savaş sistemi,
  • Çok daha iyi boss tasarımları,
  • Çok daha akıcı karakter ve kontrolleri
Sekiro oynamamak için sebepler:
  • Zorluğu ilk defa giren bir oyuncu için gereksiz fazla gelebilir,
  • Rol yapma oyunu derinliğinde bir çeşitlilik sunmuyor

Dark Souls II oynaman için nedenler:
  • Çok daha fazla kullanılabilecek ekipman dolayısıyla farklı karakter yapıları oluşturma imkanı,
  • Çok daha fazla keşfedilecek alan,
  • Çok daha iyi bölüm dizaynı ve keşif duygusu
Dark Souls II oynamamak için sebepler:
  • Kötü boss tasarımları (gerçekten koca oyunda 3 tane anca iyi boss sayarım),
  • Rezalet hitbox,
  • Çok ağır karakter kontrolleri ve animasyonları

Açıkçası ikisini de oynayabilirsin hiç fark etmiyor, ikisi aynı türde oyunlar olmadığından hangi sırayla oynarsanız oynayın diğerine geçtiğinde afallama yaşarsınız. Dark Souls 2'yi önce oynadığım için Sekiro'ya çok çabuk alıştım veya önce Sekiro'yu yalayıp yuttum o yüzden Dark Souls 2 çok kolay geldi gibi şeyler yaşamazsın.

Sekiro ile Souls serisi çok farklı oyunlar çünkü, biri aksiyon & macera oyunuyken diğeri bir rol yapma deneyimi vaat ediyor.

Sekiro oynaman için nedenler:
  • Çok daha tatmin edici savaş sistemi,
  • Çok daha iyi boss tasarımları,
  • Çok daha akıcı karakter ve kontrolleri
Sekiro oynamamak için sebepler:
  • Zorluğu ilk defa giren bir oyuncu için gereksiz fazla gelebilir,
  • Rol yapma oyunu derinliğinde bir çeşitlilik sunmuyor

Dark Souls II oynaman için nedenler:
  • Çok daha fazla kullanılabilecek ekipman dolayısıyla farklı karakter yapıları oluşturma imkanı,
  • Çok daha fazla keşfedilecek alan,
  • Çok daha iyi bölüm dizaynı ve keşif duygusu
Dark Souls II oynamamak için sebepler:
  • Kötü boss tasarımları (gerçekten koca oyunda 3 tane anca iyi boss sayarım),
  • Rezalet hitbox,
  • Çok ağır karakter kontrolleri ve animasyonları
Eline sağlık, çok açıklayıcı oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı