Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.706,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Klavye basmamazlık yapmıyorsa FPS oyuncusu önce mouse yükseltmelidir.
Ekipman önceliği bir FPS'ci için şydur bence.
(Bilgisayarı saymıyorum o iyi olmalı zaten)
Monitör = mouse = kulaklık = klavye.
Klavye'de bir sıkıntı yok fakat Mouse'min skatezi koptu bende Wraith'te satıldığını duydum 194 TL'ye fakat skatezi değiştirmek mi fareyi tamamen değiştirmek mi derken çok arada kaldım. Beni idare etsin diye de ucuz ve kötü bir şey almak istemiyorum.
Dragonfly F1 Pro Max ve VXE R1 Pro Max modellerine rastladım Technopat'ta önerilere bakarken. Hz konusu ile ilgili çok bilgim yok, fakat birkaç kişi kronik sorunlu yazdığı için farklı modellere yöneldim Lamzu thorn, Ninjutso Sora, Lamzu Atlantis mini gibi.
Klavye'de ise Logitech G413 öneren çok oldu fiyatı da şu an uygun 1500 TL civarında. Mouse'mi iyi alırsam zaten klavyeyi bu fiyatlara 1-2 aya halledebilirim