huseyınqw Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Klavyem ve faremi bayağıdır kullanıyorum. Iyı degıller şu an neredeyse satılmıyorlar bıle. Ikısınıde degıstırecegım. Sure aralıgıyla sızce once hangısını degıstırmelıyım? Mouse:Rampage SMX-R80 Usb Gri/Siyah 3200dpi RGB Makrolu Gaming Mouse - Rampage Klavye:Rampage KB-R34 WINNER Semi Mekanik Q Rainbow Işıklı Gaming Oyuncu Klavyesi - Rampage
Klavyem ve faremi bayağıdır kullanıyorum. Iyı degıller şu an neredeyse satılmıyorlar bıle. Ikısınıde degıstırecegım. Sure aralıgıyla sızce once hangısını degıstırmelıyım? Mouse:Rampage SMX-R80 Usb Gri/Siyah 3200dpi RGB Makrolu Gaming Mouse - Rampage Klavye:Rampage KB-R34 WINNER Semi Mekanik Q Rainbow Işıklı Gaming Oyuncu Klavyesi - Rampage
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Oyun oynuyor musunuz? Oynuyorsanız hangi oyun? Eğer oynamıyorsanız hangi işlev için değişim yapacaksınız. Ona göre net cevap verebiliriz.
Oyun oynuyor musunuz? Oynuyorsanız hangi oyun? Eğer oynamıyorsanız hangi işlev için değişim yapacaksınız. Ona göre net cevap verebiliriz.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.034 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 Bence fare daha önce değişmeli. bütçe nedir attıkların pek iyi modeller değil..
Ömer Evece Picopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 522 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 Bence fareyi değiştir. Klavyeler farelerden daha uzun ömürlü olurlar bence.
huseyınqw Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 Burak2134 dedi: Bence fare daha önce değişmeli. Bütçe nedir attıkların pek iyi modeller değil. Genişletmek için tıkla... Attıklarım bendekıler.
Burak2134 dedi: Bence fare daha önce değişmeli. Bütçe nedir attıkların pek iyi modeller değil. Genişletmek için tıkla... Attıklarım bendekıler.
I ihsanqqq Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 Klavyeyi rampage almamanı tavsiye ederim. Elimde var bi tane tuşlar gitti 6 ayda bozuldu.
huseyınqw Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 MRainb0w dedi: Oyun oynuyor musunuz? Oynuyorsanız hangi oyun? Eğer oynamıyorsanız hangi işlev için değişim yapacaksınız. Ona göre net cevap verebiliriz. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum fakat LoL de FPS oyunları da hıkayelı oyunlarda yanı cogu turden oyun oynuyorum. ihsanqqq dedi: Klavyeyi Rampage almamanı tavsiye ederim. Elimde var bir tane tuşlar gitti 6 ayda bozuldu. Genişletmek için tıkla... Attıgım modeller bende olanlar.
MRainb0w dedi: Oyun oynuyor musunuz? Oynuyorsanız hangi oyun? Eğer oynamıyorsanız hangi işlev için değişim yapacaksınız. Ona göre net cevap verebiliriz. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum fakat LoL de FPS oyunları da hıkayelı oyunlarda yanı cogu turden oyun oynuyorum. ihsanqqq dedi: Klavyeyi Rampage almamanı tavsiye ederim. Elimde var bir tane tuşlar gitti 6 ayda bozuldu. Genişletmek için tıkla... Attıgım modeller bende olanlar.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.034 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #8 Bütçe nedir?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #9 Fare değişmeli. Klavye membran falanda olsa olur para ayırabileceğiniz zaman bir tane kaliteli mekanik çekersiniz. (Klavye önemsiz demiyorum ama ben bir önem sıralaması yapsaydım fare> kulaklık>klavye şeklinde yapardım.)
Fare değişmeli. Klavye membran falanda olsa olur para ayırabileceğiniz zaman bir tane kaliteli mekanik çekersiniz. (Klavye önemsiz demiyorum ama ben bir önem sıralaması yapsaydım fare> kulaklık>klavye şeklinde yapardım.)
huseyınqw Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #10 Burak2134 dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 1000TL.