GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Eylül 2023 #21 huseyınqw dedi: Hocam Razer V2 mını nasıldır. Genişletmek için tıkla... Hocam o sorunu küçükte olsa sensörü çok iyi sayılmaz ve sorunlu. Ama bütçe 1k olduğu için şunu da öneririm. Razer DeathAdder V2 - PC/Mac için Ergonomik Konforlu Kablolu Oyun Mouse'u (Optik Anahtarlar, Optik Odak+ 20K Sensör, Speedflex Kablo, Entegre Bellek) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Razer DeathAdder V2 - PC/Mac için Ergonomik Konforlu Kablolu Oyun Mouse'u (Optik Anahtarlar, Optik Odak+ 20K Sensör, Speedflex Kablo, Entegre Bellek) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Paper.C dedi: Palm için pek uygun değil ayrıca özellik bakımından geri kalıyor önerilen diğer farelere göre. Lod sorunu da cabası. Genişletmek için tıkla... İkisini de tutabiliyorum demiş hocam.
huseyınqw dedi: Hocam Razer V2 mını nasıldır. Genişletmek için tıkla... Hocam o sorunu küçükte olsa sensörü çok iyi sayılmaz ve sorunlu. Ama bütçe 1k olduğu için şunu da öneririm. Razer DeathAdder V2 - PC/Mac için Ergonomik Konforlu Kablolu Oyun Mouse'u (Optik Anahtarlar, Optik Odak+ 20K Sensör, Speedflex Kablo, Entegre Bellek) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Razer DeathAdder V2 - PC/Mac için Ergonomik Konforlu Kablolu Oyun Mouse'u (Optik Anahtarlar, Optik Odak+ 20K Sensör, Speedflex Kablo, Entegre Bellek) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Paper.C dedi: Palm için pek uygun değil ayrıca özellik bakımından geri kalıyor önerilen diğer farelere göre. Lod sorunu da cabası. Genişletmek için tıkla... İkisini de tutabiliyorum demiş hocam.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #22 GoktugT dedi: İkisini de tutabiliyorum demiş hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgi olarak yazdım arkadaş tutuşunu sıkıldıkça değişiyor herhalde da V2 mini alır palmda rahat edemez anlamında dedim.
GoktugT dedi: İkisini de tutabiliyorum demiş hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgi olarak yazdım arkadaş tutuşunu sıkıldıkça değişiyor herhalde da V2 mini alır palmda rahat edemez anlamında dedim.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Eylül 2023 #23 Paper.C dedi: Bilgi olarak yazdım arkadaş tutuşunu sıkıldıkça değişiyor herhalde da V2 mini alır palmda rahat edemez anlamında dedim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Rahat ediyorsa V2 veya ROG Keris almalı bence.
Paper.C dedi: Bilgi olarak yazdım arkadaş tutuşunu sıkıldıkça değişiyor herhalde da V2 mini alır palmda rahat edemez anlamında dedim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Rahat ediyorsa V2 veya ROG Keris almalı bence.
huseyınqw Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #24 GoktugT dedi: Anladım hocam. Rahat ediyorsa V2 veya ROG Keris almalı bence. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam ıkısınden bırını alacagım o zaman.
GoktugT dedi: Anladım hocam. Rahat ediyorsa V2 veya ROG Keris almalı bence. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam ıkısınden bırını alacagım o zaman.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Eylül 2023 #25 huseyınqw dedi: Sağ ol hocam ıkısınden bırını alacagım o zaman. Genişletmek için tıkla... İkisi arasından DA V2 daha iyi. Ancak ROG Keris İtopya'da 750 TL. Oradan ROG Keris alabilirsiniz. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
huseyınqw dedi: Sağ ol hocam ıkısınden bırını alacagım o zaman. Genişletmek için tıkla... İkisi arasından DA V2 daha iyi. Ancak ROG Keris İtopya'da 750 TL. Oradan ROG Keris alabilirsiniz. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
Exoro Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #26 Bence fare degisilmeli kontrol onemlı oldugu ıcın.
huseyınqw Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #27 GoktugT dedi: İkisi arasından da V2 daha iyi. Ancak ROG Keris İtopya'da 750 TL. Oradan ROG Keris alabilirsiniz. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam oda 1K olmus hangısı alınmalı şu anda. Gerçi V2 de 1600 olmus
GoktugT dedi: İkisi arasından da V2 daha iyi. Ancak ROG Keris İtopya'da 750 TL. Oradan ROG Keris alabilirsiniz. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam oda 1K olmus hangısı alınmalı şu anda. Gerçi V2 de 1600 olmus
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #28 Fare daha mantıklı bir seçim.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Eylül 2023 #29 huseyınqw dedi: Hocam oda 1K olmus hangısı alınmalı şu anda. Gerçi V2 de 1600 olmus Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon sitesinde V2 Pro 1600 lira şuanda. V2 Pro öneririm.
huseyınqw dedi: Hocam oda 1K olmus hangısı alınmalı şu anda. Gerçi V2 de 1600 olmus Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon sitesinde V2 Pro 1600 lira şuanda. V2 Pro öneririm.