Önce klavye mi yoksa fare mi alınmalı?

Kanka aynı bütçe ve durum benim içinde geçerli bütçeyle hem klavye hem mouse almak daha mantıklı bence bir de gelişme olursa buraya yazarsan sevinirim.
Alacağı fare hafif ve f/p ürün olarak en ucuzlarından. O yüzden arkadaşın neden onu aldığını az uz anlıyorum ve bence onun dışındaki farelere pek verilmez.

Kullandığım mouse küçük ve ağır bir mouse palm grip tutuşa sahibim bu yüzden de değiştirmem kesin şart onun haricinde hiçbirisi bozuk vs değil.
Hocam alacağın fare gerçekten iyi ama daha çok pençe tutuşlu olarak daha uygun. Tabi sana kalmış fare değişmene gerek yok sırf pençeye biraz daha uygun dedim diye.

Alacağı fare hafif ve F/P ürün olarak en ucuzlarından. O yüzden arkadaşın neden onu aldığını az uz anlıyorum ve bence onun dışındaki farelere pek verilmez.

Hocam alacağın fare gerçekten iyi ama daha çok pençe tutuşlu olarak daha uygun. Tabii sana kalmış fare değişmene gerek yok sırf pençeye biraz daha uygun dedim diye.

Hocam izlediğim bazı videolarda F1 Pro için her tutuşa uygun demişlerdi bu yüzden bunu tercih ettim zaten bu fiyat bandında en iyisi VXE R1 Pro ve VGN F1 Pro bu ikisi arasında hiçbir fark yok zaten bu yüzden sırf tutuşu için F1 seçtim.

Eğer konu hakkında bilginiz varsa hocam R1 Pro Max almak mantıklı mı çünkü F1 Pro ile fiyatı aynı F1 Pro Max biraz bütçemi aşıyor ve arasında hiçbir fark yok sizce hangisini almak daha mantıklı olur ?
@3g3_Kon

Hocam izlediğim bazı videolarda F1 Pro için her tutuşa uygun demişlerdi bu yüzden bunu tercih ettim zaten bu fiyat bandında en iyisi VXE R1 Pro ve VGN F1 Pro bu ikisi arasında hiçbir fark yok zaten bu yüzden sırf tutuşu için F1 seçtim.

Eğer konu hakkında bilginiz varsa hocam R1 Pro Max almak mantıklı mı çünkü F1 Pro ile fiyatı aynı F1 Pro Max biraz bütçemi aşıyor ve arasında hiçbir fark yok sizce hangisini almak daha mantıklı olur ?
@3g3_Kon
Hocam aradaki farkı arkadaşlar yazmış pil süresi daha uzun max modelinde, kesinlikle aradaki farkı bu yüzden önermiyorum. Hem pro daha hafif ve 4khz de destekliyor. 4khz için cihazı var onu da almayı unutmayın en iyi deneyimi yaşarsınız. Ayrıca evet her tutuş için iyi zaten ondan değişmene gerek yok, fakat pençe bunlarda kaymak gibi gidiyor da o benim görüş açım.
Edit: 4khz*

Dosya Ekleri

• 1711959639757.png
    1711959639757.png
    152,1 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı