Önceden ban yedim ama esporcu olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tahminimce bir şey olmaz fark etmezler.

İlk mesajıma bakarsan cevabını verdim. Kendi görüşümü belirtmekte özgürüm diye biliyorum. Kuralları es geçtiysem şayet moderatör arkadaşlar uyarır tekrar yapmam.

Dostum profili doğruysa 20 yaşında bu arkadaş. 3 yıl önce açsa 17 yaşında oluyor. O yaşta akli dengesi yerinde ise bunun doğru veya yanlış olduğunu bilir. Bunu es geçip açmış demek oluyor bu. Biri suç işleyip pişmanım dese olur mu? Olmaz.

Neden mi oynamasın? Arkadaş hile açmış bundan kötü ne olabilir?

Neden mi oynamasın? Arkadaş hile açmış bundan kötü ne olabilir?

Sen birkaç yıl önce yapdığın hatadan pişman oluyorsun değil mi?
Arkadaşda pişman olmuş ve oyun oynamak istiyor.
Birdaha yapmazsa sıkıntı yok. Yaparsa günahı o işler.

Neden mi oynamasın? Arkadaş hile açmış bundan kötü ne olabilir.
Bunun yargısını dağıtmak size mi kaldı? Arkadaş yaptığının sonucu hesabı ban yemiş zaten gereken sonuçla karşılaşmış. Sonsuza kadar prime satın alıp karşınıza hileyle çıkamayacağına göre kişi elbet akıllanacaktır ki konu sahibi kullanmayacağını ve işini profesyonele dökmek istediğini de söylüyor.

Biz yargı dağıtmıyoruz forum kurallarına uyarak fikir belirtiyoruz. Bundan rahatsız olduğunuza göre yaranız var gocunuyorsunuz.

İlk mesajıma bakarsan cevabını verdim. Kendi görüşümü belirtmekte özgürüm diye biliyorum. Kuralları es geçtiysem şayet moderatör arkadaşlar uyarır tekrar yapmam.

Tabii ki kendi görüşünü belirtmekte özgürsün. Ama arkadaşın istediğini gerçekleştirmesini istemiyorsun. Bu kötü bir şey ve arkadaşa yardım etmiyorsun.

Tabii ki kendi görüşünü belirtmekte özgürsün. Ama arkadaşın istediğini gerçekleştirmesini istemiyorsun. Bu kötü bir şey ve arkadaşa yardım etmiyorsun.
Benim yaptığım kötü bir şey değil. Başkasının hayalleriyle oynayan birinin hayallerine ulaşmasını istemiyorum. Size göre kötü olabilir bana göre değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…