Önceden ban yedim ama esporcu olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu cevap yeterli.
Benim yaptığım kötü bir şey değil. Başkasının hayalleriyle oynayan birinin hayallerine ulaşmasını istemiyorum. Size göre kötü olabilir bana göre değil.

Benim yaptığım kötü bir şey değil. Başkasının hayalleriyle oynayan birinin hayallerine ulaşmasını istemiyorum. Size göre kötü olabilir bana göre değil.

O zaman seninde birkaç yıl önce yaptığın kötülükler yüzünden bizdemi hayallerine ulaşmanı istemeyelim? Empati kur biraz.

Biz yargı dağıtmıyoruz forum kurallarına uyarak fikir belirtiyoruz. Bundan rahatsız olduğunuza göre yaranız var gocunuyorsunuz.
Aynı şekilde ben de fikir belirtiyorum kimse ciddiye almak zorunda değil. Hayatta yanlış bir şey yaptığınızda yaşamaktan men edilmiyorsunuz, yaptığınız yanlışın farkına varana dek sonuçlarıyla karşılaşıyorsunuz. Arkadaş da profesyonellik olarak düşündüğüne göre fikri değişmiş demek ki. Siz istediğiniz kadar oynama deyin yine istediğini yapacak sonuçta. O yüzden çok da üzerine düşünmeye gerek yok.

Üzerinden 2-3 yıl geçmiş ve bırakmış hala neden böyle davranıyorsun ki? Demek ki hatasını anlamış, bize de yardım etmek düşer.

Aynı şeyi düşünüyordum. Sadece yazmaya az da olsa üşendim.

Eğer hesaplara hala erişimin varsa Steam hesap detayları kısmında Steam hesabımı sil var. Sana birkaç soru soruyorlar ve cevapların doğruysa hesabını kalıcı siliyorlar diye biliyorum.

Yahu şu Ahmet birkan sanki sütten çıkmış ak kaşıksın kardeş bir sakin ol da adam pişman önceden açtım diyor böyle küçük şeyleri ne kadar büyütüyorsunuz bırakın bir şey olacaksa zaten olur bu sizin demenizle olmaz adam sadece sormuş yahu.

O zaman seninde birkaç yıl önce yaptığın kötülükler yüzünden bizdemi hayallerine ulaşmanı istemeyelim? Empati kur biraz.
Sizin hayatınızı etkileyen yanlış bir şey yaptığım zaman zaten yasalar devreye giriyor.
Bak sende diyorsun profesyonel olarak düşündüğüne göre fikri değişmiş. Profesyonel hayata geçmese hile açmaya belki devam edecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…