Önceden biçimlendirilmiş harddiski tekrar biçimlendirme

CemDgrmnci

Kilopat
Daha fazla  
WD Blue 1TB harddisk kullanıyorum ve biçimlendirirken 500 GB'lık bölümünü kullanabilir yapmıştım diğer kalan 500GB ise boşta kaldı.

Bilgisayara format atıp bu geri kalan boş alanı bilgisayarıma geri kazandırmak istiyorum.

Bunun için ne yapmam lazım BIOS'tan vs. ilk yaptığım biçimlendirme gibi hepsini silip tekrarmı biçimlendireceğim? Bilmeden bir şey yapmak istemedim.

Not: Bilgisayarda önemli dosya vs. yok o yüzden yedeklemem gereken birnşey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
WD Blue 1TB harddisk kullanıyorum ve biçimlendirirken 500 GB'lık bölümünü kullanabilir yapmıştım diğer kalan 500GB ise boşta kaldı.

Bilgisayara format atıp bu geri kalan boş alanı bilgisayarıma geri kazandırmak istiyorum.

Bunun için ne yapmam lazım BIOS'tan vs. ilk yaptığım biçimlendirme gibi hepsini silip tekrarmı biçimlendireceğim? Bilmeden bir şey yapmak istemedim.

Not: Bilgisayarda önemli dosya vs. yok o yüzden yedeklemem gereken birnşey yok.
Disk yönetiminden yapabilirsin.

Arama çubuğuna Bilgisayar yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi>500 GB alana sağ tık yapıp yeni basit birim sihirbazından ayarlayabilirsin.
Oyunlarımı C yerine D ye yüklersem sıkıntı çıkarırmı ?
Çünkü D'nin içi boş olduğu için yükliyeceği biryeri bulamayabilir ne yapmam lazım ?
Steamdan oyun yüklerken D'yi seçerken depolama alanı 0mb dedi ve C ye yüklememi söyledi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı