CemDgrmnci Kilopat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2018 #1 WD Blue 1TB harddisk kullanıyorum ve biçimlendirirken 500 GB'lık bölümünü kullanabilir yapmıştım diğer kalan 500GB ise boşta kaldı. Bilgisayara format atıp bu geri kalan boş alanı bilgisayarıma geri kazandırmak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım BIOS'tan vs. ilk yaptığım biçimlendirme gibi hepsini silip tekrarmı biçimlendireceğim? Bilmeden bir şey yapmak istemedim. Not: Bilgisayarda önemli dosya vs. yok o yüzden yedeklemem gereken birnşey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2018
WD Blue 1TB harddisk kullanıyorum ve biçimlendirirken 500 GB'lık bölümünü kullanabilir yapmıştım diğer kalan 500GB ise boşta kaldı. Bilgisayara format atıp bu geri kalan boş alanı bilgisayarıma geri kazandırmak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım BIOS'tan vs. ilk yaptığım biçimlendirme gibi hepsini silip tekrarmı biçimlendireceğim? Bilmeden bir şey yapmak istemedim. Not: Bilgisayarda önemli dosya vs. yok o yüzden yedeklemem gereken birnşey yok.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 23 Ağustos 2018 #2 Arama çubuğuna Bilgisayar yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi>500 GB alana sağ tık yapıp yeni basit birim sihirbazından ayarlayabilirsin.
Arama çubuğuna Bilgisayar yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi>500 GB alana sağ tık yapıp yeni basit birim sihirbazından ayarlayabilirsin.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 23 Ağustos 2018 #3 CemDgrmnci dedi: WD Blue 1TB harddisk kullanıyorum ve biçimlendirirken 500 GB'lık bölümünü kullanabilir yapmıştım diğer kalan 500GB ise boşta kaldı. Bilgisayara format atıp bu geri kalan boş alanı bilgisayarıma geri kazandırmak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım BIOS'tan vs. ilk yaptığım biçimlendirme gibi hepsini silip tekrarmı biçimlendireceğim? Bilmeden bir şey yapmak istemedim. Not: Bilgisayarda önemli dosya vs. yok o yüzden yedeklemem gereken birnşey yok. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden yapabilirsin.
CemDgrmnci dedi: WD Blue 1TB harddisk kullanıyorum ve biçimlendirirken 500 GB'lık bölümünü kullanabilir yapmıştım diğer kalan 500GB ise boşta kaldı. Bilgisayara format atıp bu geri kalan boş alanı bilgisayarıma geri kazandırmak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım BIOS'tan vs. ilk yaptığım biçimlendirme gibi hepsini silip tekrarmı biçimlendireceğim? Bilmeden bir şey yapmak istemedim. Not: Bilgisayarda önemli dosya vs. yok o yüzden yedeklemem gereken birnşey yok. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden yapabilirsin.
CemDgrmnci Kilopat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2018 #4 buzdolabi102 dedi: Arama çubuğuna Bilgisayar yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi>500 GB alana sağ tık yapıp yeni basit birim sihirbazından ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyunlarımı C yerine D ye yüklersem sıkıntı çıkarırmı ? Çünkü D'nin içi boş olduğu için yükliyeceği biryeri bulamayabilir ne yapmam lazım ? Steamdan oyun yüklerken D'yi seçerken depolama alanı 0mb dedi ve C ye yüklememi söyledi.
buzdolabi102 dedi: Arama çubuğuna Bilgisayar yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi>500 GB alana sağ tık yapıp yeni basit birim sihirbazından ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyunlarımı C yerine D ye yüklersem sıkıntı çıkarırmı ? Çünkü D'nin içi boş olduğu için yükliyeceği biryeri bulamayabilir ne yapmam lazım ? Steamdan oyun yüklerken D'yi seçerken depolama alanı 0mb dedi ve C ye yüklememi söyledi.