Önceden girilmemiş devamsızlıklar sonradan girilir mi?

StyleN

Decapat
Daha fazla  
Özürsüz 7 gün devamsızlığım var bu hafta raporluyum ve hafyaya ilk 2 gün yine gitmiyeceğim. Eğer ki önceki devamsızlıklar girilirse kalma ihtimalim var. Üzerinden aylar geçmesine rağmen bu devamsızlıklar girilebilir mi?

Kaçıncı sınıfsınız? Yüksek ihtimalle girilmez 12.sınıflara son 3 4 hafta gelmeyin diyorlar.

Okul idaresi, son güne kadar devamsızlık girişi yapabiliyor. Haberiniz olsun.

Deftere yazıldıysa illa ki girilir. Ama 1 dönem sonrası veya sonraki sınıfa geçtiğin zaman olacak birşeyse yazılmaz. Yani okul başı devamsızlık yaptın okul sonu e okul kapanmadan girilir ama okul sonu yaptığın devamsızlık ilk başta girilmediyse sonraki dönem de girilmez girilse de bişey değiştirmez zaten

@VykeTheGolden, anlıyorum. Sizin okul idarenizin ne yapacağını da bilemem. Mesuliyet altına da girmek istemiyorum. Sadece girebileceklerini söylüyorum. Oradan kendiniz hesap edersiniz.

Kaçıncı sınıfsınız? Yüksek ihtimalle girilmez 12.sınıflara son 3 4 hafta gelmeyin diyorlar.

10. sınıfım.

Deftere yazılıp yazılmadığını bilmiyorum fakat bu dönem başı yapmıştım devamsızlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…