teknoloji adına herşey Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 105 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #1 Herkese iyi günler. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, arkadaşımın ve benim PS5'imiz var. Kardeş hesap vs. gibi durumlarla uğraşmadan, onun daha önce kendi cihazında kullandığı oyun CD'sini ben kendi cihazımda kullanabilir miyim?
Herkese iyi günler. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, arkadaşımın ve benim PS5'imiz var. Kardeş hesap vs. gibi durumlarla uğraşmadan, onun daha önce kendi cihazında kullandığı oyun CD'sini ben kendi cihazımda kullanabilir miyim?
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 16 Haziran 2021 #2 Evet.
teknoloji adına herşey Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 105 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #3 Xcylde dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi ya da bir forumda mı okudunuz. Ona göre arkadaşımla beraber kutu oyun satın almayı düşünüyoruz.
Xcylde dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi ya da bir forumda mı okudunuz. Ona göre arkadaşımla beraber kutu oyun satın almayı düşünüyoruz.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 16 Haziran 2021 #4 teknoloji adına herşey dedi: Denediniz mi ya da bir forumda mı okudunuz. Ona göre arkadaşımla beraber kutu oyun satın almayı düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben denedim.
teknoloji adına herşey dedi: Denediniz mi ya da bir forumda mı okudunuz. Ona göre arkadaşımla beraber kutu oyun satın almayı düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben denedim.