Hocam şu an ayakta uyuyorum kusura bakmayın ama kafam karıştı şimdi hocam ben root atacağım Bootloader kilidinin kapalı olması gerekiyormuş ve telefonuma önceden root atılmıştı şimdi telefonumda Bootloader kilidi açık mıdır kapalı mıdır nasıl anlarım?
Hocam teknik destek sunuyorum, Xiaomi K40 Gaming direk yazılımı ile beraber geliyor bunları biliyoruz da konuşuyoruz.
Hocam Xiaomi K40 Gaming direk Magisk ile geliyor bu ne cevap vereceksiniz.
Xiaomi'ye de Samsung'a da kurmuş biriyim her türlü açmak zorundasın, hatta sonra tekrar kilitlersen boot dosyasındaki değişimleri hata sayacağından telefon boot edilemez.
Bu konuda cahilim ben telefon pek kullanmıyorum genelde bilgisayardayım ama root yok Root Checker ile de baktım eskiden SuperSU vardı uçan bir tane Android logosu vardı.
Bu konuda cahilim ben telefon pek kullanmıyorum genelde bilgisayardayım ama root yok Root Checker ile de baktım eskiden SuperSU vardı uçan bir tane Android logosu vardı.
Stock ROM hocam bir ara telefonda FRP kilidi oldu o zaman Odin ile bir ROM yüklemiştim ama zaten telefon 5.1.1'di Custom ROM falan yok ama benim öğrenmem lazım çünkü root atarken açık olursa sorunlar çıkıyor diye duydum.