alicanius Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 159 8 Haziran 2024 #1 Bugün TYT'yi dakikasıyla kaçırdım, AYT'ye yarın gireceğim bir sorun çıkar mı? Önceden TYT'ye girmiştim.
Bugün TYT'yi dakikasıyla kaçırdım, AYT'ye yarın gireceğim bir sorun çıkar mı? Önceden TYT'ye girmiştim.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.405 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Olmaz tabii ki.
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 O olay kalktı. Geçen sene girdiğin TYT sadece o sene için geçerli. 1 senen yandı geçmiş olsun. AYT'ye girsen de hesaplanmaz.
O olay kalktı. Geçen sene girdiğin TYT sadece o sene için geçerli. 1 senen yandı geçmiş olsun. AYT'ye girsen de hesaplanmaz.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.077 Çözümler 6 9 Haziran 2024 #4 alicanius dedi: Bugün TYT'yi dakikasıyla kaçırdım, AYT'ye yarın gireceğim bir sorun çıkar mı? Önceden TYT'ye girmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl kaçırabiliyorsunuz Allah aşkına 30 dakika önce orada olmak çok mu zor.
alicanius dedi: Bugün TYT'yi dakikasıyla kaçırdım, AYT'ye yarın gireceğim bir sorun çıkar mı? Önceden TYT'ye girmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl kaçırabiliyorsunuz Allah aşkına 30 dakika önce orada olmak çok mu zor.