Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. TECHNOPAT'a yeni üye oldum. Daha önceden de takip etmekteydim. İlk sorum size şu: önceden açmış olduğum e posta adresi aynı olup kullanıcı adı farklı olan bir hesabım daha var. Onu kullanmıyorum çünkü şifreyi unuttum. Bu yüzden önceki kullanıcı adını nasıl sileceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı eposta ile ikinci hesabı açamazsın. Zamanında yediğin hurmalardan ötürü hesabın silinmiştir Bak bu hesapta bile konuyu yanlış yere açmışsın, taşıdım.