mert99x Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 381 18 Haziran 2018 #1 Başlıkta da bahsettiğim gibi öncelik ayarlarını kalıcı yapmanın bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2018
M Marigold Ziyaretçi 18 Haziran 2018 #2 Process Hacker gibi yazılımları kullanabilirsiniz. Ayrıca kısayol oluşturup, başlangıca ekleyebilirsiniz. CPU Priority Shortcut for a Program - Create in Windows Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2018
Process Hacker gibi yazılımları kullanabilirsiniz. Ayrıca kısayol oluşturup, başlangıca ekleyebilirsiniz. CPU Priority Shortcut for a Program - Create in Windows
mert99x Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 381 19 Haziran 2018 #3 Silinen üye dedi: Process Hacker gibi yazılımları kullanabilirsiniz. Ayrıca kısayol oluşturup, başlangıca ekleyebilirsiniz. CPU Priority Shortcut for a Program - Create in Windows Genişletmek için tıkla... Kısayol oluşturup başlangıca ekleyebilirsiniz derken, tam anlayamadım biraz detaylı nasıl yapacağımı anlatabilir misin dostum?
Silinen üye dedi: Process Hacker gibi yazılımları kullanabilirsiniz. Ayrıca kısayol oluşturup, başlangıca ekleyebilirsiniz. CPU Priority Shortcut for a Program - Create in Windows Genişletmek için tıkla... Kısayol oluşturup başlangıca ekleyebilirsiniz derken, tam anlayamadım biraz detaylı nasıl yapacağımı anlatabilir misin dostum?
M Marigold Ziyaretçi 19 Haziran 2018 #4 Silinen üye dedi: Kısayol oluşturup başlangıca ekleyebilirsiniz derken, tam anlayamadım biraz detaylı nasıl yapacağımı anlatabilir misin dostum? Genişletmek için tıkla... Bağlantısını paylaştığım sitede nasıl yapılacağı anlatılmış.
Silinen üye dedi: Kısayol oluşturup başlangıca ekleyebilirsiniz derken, tam anlayamadım biraz detaylı nasıl yapacağımı anlatabilir misin dostum? Genişletmek için tıkla... Bağlantısını paylaştığım sitede nasıl yapılacağı anlatılmış.
mert99x Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 381 19 Haziran 2018 #5 Silinen üye dedi: Bağlantısını paylaştığım sitede nasıl yapılacağı anlatılmış. Genişletmek için tıkla... 5. şıktan sonra ne yapacağımı tam anlayamadım linkteki. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2018
Silinen üye dedi: Bağlantısını paylaştığım sitede nasıl yapılacağı anlatılmış. Genişletmek için tıkla... 5. şıktan sonra ne yapacağımı tam anlayamadım linkteki.
ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Nisan 2021 #6 prio indir knk tmmmı ??? please