Öncelik RAM Mi Monitör Mü Olmalı?

Makaleler
2
APU 7700K sisteme sahibim. 4Gb RAM var. Bildiğiniz gibi APU'larda RAM ve RAM Frekansı çok önemlidir. Fakat bir sorun var. 1280x1024 kare bir monitörüm var. Artık çok eskidi, 15ms olmasından dolayı da online oyunlarda çok fazla sorun yaratıyor. Yaza kadar ilk RAM alıp yazın mı monitör almalı?, yoksa önce monitör sonra RAM mı?

Maaşallah hiç görüntülenme almadan 2. sayfaya düştü benim konu
-Güncel.

APU oldugu icin ilk once bana gore RAM takviyesi yapilmali. Valla hocam bende ayni cozunurlukte monitor kullaniyorum ama online oyunlarda pek sikinti olmuyor oyuzden monitoru yazin alin derim.

APU oldugu icin ilk once bana gore RAM takviyesi yapilmali. Valla hocam bende ayni cozunurlukte monitor kullaniyorum ama online oyunlarda pek sikinti olmuyor oyuzden monitoru yazin alin derim.
Şimdi Youtube işine başlayacağım 16:9 olmak zorunda ekran. Onun için 1280x720 yapmak zorunda kalıyorum çözünürlüğü. O da çok kötü görüntü oluyor. Bilemiyorum ya çok karışık

Hocam ozaman performanstan odun verip monitor almalisiniz sonra Ram takviyesi yaparsiniz.

RAM 100 lira 16:9 monitör en az 200-250 lira. 2 katından fazla neredeyse bence mantıklı bir kıyas değil.

Ekran çözünürlüğü yükselince RAM ihtiyacı da artacak o yüzden önce RAM alman daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…