Çözüldü Önde bir program çalışırken arkadaki kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
2 monitör var bende. Mesela CS:GO oynarken diğer monitöre Mouse'yi götürünce CS:GO kasıyor. Fakat CS:GO'ya geri getirince kasma gidiyor. Sanırım arka plan uygulamalarında güç kısıtla diye bir ayar vardı ama emin değilim. Bunu nasıl düzeltirim?

Çözüm
2 monitör var bende. Mesela CS:GO oynarken diğer monitöre Mouse'yi götürünce CS:GO kasıyor. Fakat CS:GO'ya geri getirince kasma gidiyor. Sanırım arka plan uygulamalarında güç kısıtla diye bir ayar vardı ama emin değilim. Bunu nasıl düzeltirim?
Konsola şu komutu yazıp deneyebilir misiniz ?

engine_no_focus_sleep "0"
Konsola şu komutu yazıp deneyebilir misiniz ?

engine_no_focus_sleep "0"

Çözüm
Konsola şu komutu yazıp deneyebilir misiniz?

Engine_no_focus_sleep "0"

Düzeldi. Peki tüm oyunlarda bunu mu yapacağım? Bir de mesela CS:GO oynarken tam ekran pencereli yaparsam hem Technopat'ta gezip hem oyun oynayabiliyorum. Başka oyunlarda ne yapacağım? Minecraft'ta tam ekran ya da pencereli ekran var sadece. Pencereli tam ekran yok. Bunun bir ayarı var mı?

Düzeldi. Peki tüm oyunlarda bunu mu yapacağım? Bir de mesela CS:GO oynarken tam ekran pencereli yaparsam hem Technopat'ta gezip hem oyun oynayabiliyorum. Başka oyunlarda ne yapacağım? Minecraft'ta tam ekran ya da pencereli ekran var sadece. Pencereli tam ekran yok. Bunun bir ayarı var mı?

Maalesef onlar hakkında bir bilgim yok bu komutu da az önce Reddit'de gördüm zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı