KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 12 Haziran 2023 #1 Son açtığım konuya yanıt gelmedi öne çıkar dedim hiçbir etki olmadı öne çıkar dediğimizde nereye düşüyor da insanlar görmüyor.
Son açtığım konuya yanıt gelmedi öne çıkar dedim hiçbir etki olmadı öne çıkar dediğimizde nereye düşüyor da insanlar görmüyor.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.492 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 12 Haziran 2023 #2 Yeni mesajlar kısmına düşüyor. Ana sayfadaki. Kategori adlarının oraya da düşüyor.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.769 Makaleler 4 Çözümler 10 12 Haziran 2023 #3 KADO38 dedi: Son açtığım konuya yanıt gelmedi öne çıkar dedim hiçbir etki olmadı öne çıkar dediğimizde nereye düşüyor da insanlar görmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında aynı şekil diğer konular gibi öne çıkartılıyor fakat millet bilmiyor veya ilgisi çekmiyor cevap vermiyorlar yani ben böyle biliyorum bir de bildiğim kadarıyla erkekler soruyorun konuları sosyalde ana sayfaya düşmüyordu.
KADO38 dedi: Son açtığım konuya yanıt gelmedi öne çıkar dedim hiçbir etki olmadı öne çıkar dediğimizde nereye düşüyor da insanlar görmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında aynı şekil diğer konular gibi öne çıkartılıyor fakat millet bilmiyor veya ilgisi çekmiyor cevap vermiyorlar yani ben böyle biliyorum bir de bildiğim kadarıyla erkekler soruyorun konuları sosyalde ana sayfaya düşmüyordu.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 12 Haziran 2023 #4 KADO38 dedi: Son açtığım konuya yanıt gelmedi öne çıkar dedim hiçbir etki olmadı öne çıkar dediğimizde nereye düşüyor da insanlar görmüyor. Genişletmek için tıkla... Mesela gündüz açtın kimse yazmadı gece bir daha çıkart aktiflik olduğu saatlerde.
KADO38 dedi: Son açtığım konuya yanıt gelmedi öne çıkar dedim hiçbir etki olmadı öne çıkar dediğimizde nereye düşüyor da insanlar görmüyor. Genişletmek için tıkla... Mesela gündüz açtın kimse yazmadı gece bir daha çıkart aktiflik olduğu saatlerde.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 Gözden kaçmış ya da cevabı bulunamamış konular için kullanılır, tekrardan forum listesine düşer mevcut konu.
Gözden kaçmış ya da cevabı bulunamamış konular için kullanılır, tekrardan forum listesine düşer mevcut konu.