R RCalta Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 19 5 Eylül 2020 #1 UBerk dedi: Merhaba, hoş geldiniz. Herhangi bir konuda sorusu ve problemi olan üyeler konu açıp destek alabiliyor. Konu hakkında bilgili olan üyeler ise yardımcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Reis ben bir konu açtım, kimse görmed. Yardımcı olur musun?
UBerk dedi: Merhaba, hoş geldiniz. Herhangi bir konuda sorusu ve problemi olan üyeler konu açıp destek alabiliyor. Konu hakkında bilgili olan üyeler ise yardımcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Reis ben bir konu açtım, kimse görmed. Yardımcı olur musun?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 5 Eylül 2020 #2 RCalta dedi: Reis ben bir konu açtım, kimse görmedi. Yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Öne çıkar özelliğini kullanın.
RCalta dedi: Reis ben bir konu açtım, kimse görmedi. Yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Öne çıkar özelliğini kullanın.
R RCalta Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 19 5 Eylül 2020 #3 UBerk dedi: Öne çıkar özelliğini kullanın. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 5 Eylül 2020 #4 Bir konuyu 24 saatte 3 defa öne çıkarabiliyorsunuz, haberiniz olsun.