Brntsolt Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 48 Dün 21:01 #1 Instagram'da storyi herkese gizlesem ve hikaye gizlemesini kapatsam 1 gün sonra öne çıkarılanlara atsam herkes görür mü?
Instagram'da storyi herkese gizlesem ve hikaye gizlemesini kapatsam 1 gün sonra öne çıkarılanlara atsam herkes görür mü?
Çözüm Şebnem Ferah Dün 21:12 Brntsolt dedi: O engellediğim kişiler sonra öne çıkarılanlardan bakabilir mi yoksa hikayeden gizledim diye öne çıkarılanlarda göremezler mi? Genişletmek için tıkla... Geri çıkarırsanız bakabilirler.
Brntsolt dedi: O engellediğim kişiler sonra öne çıkarılanlardan bakabilir mi yoksa hikayeden gizledim diye öne çıkarılanlarda göremezler mi? Genişletmek için tıkla... Geri çıkarırsanız bakabilirler.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.283 Makaleler 9 Çözümler 159 Yer Ankara🥀 Dün 21:07 #2 Hikaye 24 saat aktifken kimse görmemiş olur, sonraki zamanlarda da öne çıkarılanlarda kalır. Artı 0 Eksi
KS KS Brntsolt Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 48 Dün 21:11 #3 Şebnem Ferah dedi: Hikaye 24 saat aktifken kimse görmemiş olur, sonraki zamanlarda da öne çıkarılanlarda kalır. Genişletmek için tıkla... O engellediğim kişiler sonra öne çıkarılanlardan bakabilir mi yoksa hikayeden gizledim diye öne çıkarılanlarda göremezler mi? Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Hikaye 24 saat aktifken kimse görmemiş olur, sonraki zamanlarda da öne çıkarılanlarda kalır. Genişletmek için tıkla... O engellediğim kişiler sonra öne çıkarılanlardan bakabilir mi yoksa hikayeden gizledim diye öne çıkarılanlarda göremezler mi?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.283 Makaleler 9 Çözümler 159 Yer Ankara🥀 Dün 21:12 #4 Brntsolt dedi: O engellediğim kişiler sonra öne çıkarılanlardan bakabilir mi yoksa hikayeden gizledim diye öne çıkarılanlarda göremezler mi? Genişletmek için tıkla... Geri çıkarırsanız bakabilirler. Artı 0 Eksi Çözüm
Brntsolt dedi: O engellediğim kişiler sonra öne çıkarılanlardan bakabilir mi yoksa hikayeden gizledim diye öne çıkarılanlarda göremezler mi? Genişletmek için tıkla... Geri çıkarırsanız bakabilirler.
KS KS Brntsolt Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 48 Dün 21:13 #5 Şebnem Ferah dedi: Geri çıkarırsanız bakabilirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap için. Artı 0 Eksi