O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 30 Eylül 2021 #21 257106 dedi: @O Görkem komik olan nedir? Genişletmek için tıkla... ESET ağır diye hatırlıyorum ama kötü bir antivirüs değil kesinlikle, ama bana göre Kaspersky gündelik kullanıcıya daha yakın.
257106 dedi: @O Görkem komik olan nedir? Genişletmek için tıkla... ESET ağır diye hatırlıyorum ama kötü bir antivirüs değil kesinlikle, ama bana göre Kaspersky gündelik kullanıcıya daha yakın.
2 257106 Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 940 Makaleler 3 Çözümler 16 30 Eylül 2021 #22 O Görkem dedi: ESET ağır diye hatırlıyorum ama kötü bir antivirüs değil kesinlikle, ama bana göre Kaspersky gündelik kullanıcıya daha yakın. Genişletmek için tıkla... 8-9 senelik ya da daha eski bir sistemde(özellikle dizüstü) Kaspersky kullanmayı deneyin daha sonra ESET deneyin ondan sonra gülmeye devam edin bence.
O Görkem dedi: ESET ağır diye hatırlıyorum ama kötü bir antivirüs değil kesinlikle, ama bana göre Kaspersky gündelik kullanıcıya daha yakın. Genişletmek için tıkla... 8-9 senelik ya da daha eski bir sistemde(özellikle dizüstü) Kaspersky kullanmayı deneyin daha sonra ESET deneyin ondan sonra gülmeye devam edin bence.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 30 Eylül 2021 #23 257106 dedi: 8-9 senelik ya da daha eski bir sistemde(özellikle dizüstü) Kaspersky kullanmayı deneyin daha sonra ESET deneyin ondan sonra gülmeye devam edin bence. Genişletmek için tıkla... 1 GB RAM'li bilgisayarımda Kaspersky denemiştim ve gerçekten anasını şey ediyordu yani makinenin , ESET hiç denemedim haklı olabilirsiniz.
257106 dedi: 8-9 senelik ya da daha eski bir sistemde(özellikle dizüstü) Kaspersky kullanmayı deneyin daha sonra ESET deneyin ondan sonra gülmeye devam edin bence. Genişletmek için tıkla... 1 GB RAM'li bilgisayarımda Kaspersky denemiştim ve gerçekten anasını şey ediyordu yani makinenin , ESET hiç denemedim haklı olabilirsiniz.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 30 Eylül 2021 #24 O Görkem dedi: @Olyshower abim sen Avast seviyordun değil mi , Avast fena değil ama onun yerine Norton falan varken iyi değil bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben Avast!'ı pek sevmem. Lakin Kaspersky harici iyi yazılımlar da var. O Görkem dedi: Kötü, Kaspersky varken başka kullanılmaz. Genişletmek için tıkla...
O Görkem dedi: @Olyshower abim sen Avast seviyordun değil mi , Avast fena değil ama onun yerine Norton falan varken iyi değil bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben Avast!'ı pek sevmem. Lakin Kaspersky harici iyi yazılımlar da var. O Görkem dedi: Kötü, Kaspersky varken başka kullanılmaz. Genişletmek için tıkla...
omwr.ptx Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 512 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super 16 GB Ram Intel Core i5-4460 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2021 #25 MrPraxes dedi: Dostum Avast iyi değil o kadar da Kaspersky kullanman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Total Security kullanıyorum zaten.
MrPraxes dedi: Dostum Avast iyi değil o kadar da Kaspersky kullanman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Total Security kullanıyorum zaten.
Dontdoclap Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 755 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #26 Cagpachi dedi: Windows Defender'ı bilgisayarı biraz yorduğu için kapattım. Onun yerine bilgisayarı daha az zorlayan ve ortalama bir koruma sağlayan program var mıdır? Genişletmek için tıkla... McAfee Avast Premium Kaspersky.
Cagpachi dedi: Windows Defender'ı bilgisayarı biraz yorduğu için kapattım. Onun yerine bilgisayarı daha az zorlayan ve ortalama bir koruma sağlayan program var mıdır? Genişletmek için tıkla... McAfee Avast Premium Kaspersky.