Önerdiğiniz CSS Framework nedir?

Tailwind CSS bazlı tercih edebileceğiniz bir kütüphane önerebilirim: shadcn/ui. Radix UI bazlı bir kütüphane. Kütüphanenin diğerlerinden farkı şu ki size direkt bileşenlerin kaynak kodlarını sunuyor, paket halinde değil ama. Bu sayede bileşenleri kendinize göre daha kolay değiştirebiliyorsunuz. Harika bir deneyim sunduğunu söyleyemem ama önerilesi.

Bunun dışında Flowbite ve Tailwind UI gibi seçenekler de var(mış) ama kullanmadığım için pek yorum yapamam.

Kütüphane dışında [URL='https://www.npmjs.com/package/tailwind-merge']tailwind-merge[/URL]'e de bir göz atmanızı öneririm, shadcn/ui'ın kullandığı bir paket. Kütüphane kullanımı dışında da işinize yarayacağını düşünüyorum.

Tailwind biliyorsan DaisyUI kullanabilirsin yanında.
Bu öneri için ben de teşekkür ederim, yeni duydum. :)

Tailwind gayet iyidir. Çok yazı yazmaktan kastınız nedir anlamadım? Developer iseniz yazacaksınız. :) Zaman kazanmanıza yönelik birçok VS Code eklentisi mevcut. Tailwind için de güzel snippet eklentileri var. Siz iki harf yazdığınız anda tamamlıyor. Bu da yeterli bir kolaylık zaten.
Tailwind deneyimini ikiye, üçe katlayan bir konudan bahsetmişsiniz: VS Code eklentileri. Gerçekten eklentiler olmadan yaşayamazdım. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı