Önerdiğiniz video edit programı var mı acaba?

Onur Polat

Decapat
Daha fazla  
Video editlemek istiyorum. Sevdiğim bir Twitch yayıncısının yayın kesitlerinden komik anlar tarzı editler yapmayı istiyorum. Önerdiğiniz program var mı? Bazıları Adobe premium Premiere Pro programını öneriyor. Karmaşık gibi geldi gözüme Movavi video edit programı gördüm o daha düz kolay gibi duruyor. Video edit programları hakkında bilgisi olan varsa önerirse sevinirim.

Yani, biraz daha basit editler yapacaksanız eğer Cap Cut'ı öneririm.

Başlangıç için CapCut yeter.

Sakın ha Movavi falan kullanmayın yazık edersiniz emeklerinize. Premiere Pro karmaşık gözüken bir program ama çok hızlı şekilde ustalaşabileceğiniz bir program göründüğü kadar zor değil. Premiere öneriyorum ama Vegas Pro da kullanabilirsiniz. Filmora, Movavi falan gibi leş programları kullanmayın.

Öncelikle edit yapacaksanız : After Effects
Kurgu yapacaksanız : Premiere Pro
ancak kayıt alıp sadece bunları paylaşıcaksanız Capcut'un bilgisayar versiyonu ya da Wondershare Filmora (paralıdır) kullanılabilir.

Movavi programını bende kullanıyorum. Çok basit bir şey bilmenize gerek yok. Onun dışında bu program en fazla orta işler için kullanılıyor. Profesyonel işler için Adobe yönelmeniz gerekir. CapCut da arkadaşların dediği gibi edit konusunda gayet başarılı bir program. Onu daha iyi öneririm bu tarz editler için.

Arkadaş ilerleyen süreçte profesyonelleşmek isterse ellerinde tamamen boşluk olacak. Kesip biçmekse derdiniz Microsoft'un kendi programı bile var.

Tabii orası ayrı. Ben sadece başlangıç olarak CapCut mantıklı olur diye düşünüyorum ama Premiere Pro programını çözmesi daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…