@Lord Raiden
İşinizi iyi yaparsanız öyle olacağını düşünmüyorum.
İnsanlar ne kadar birbirini tanımasalar da iletişim halinde olanlar var ve bazı konularda çekinmeleri gayet doğal.
Böyle bir şey gelirse KızlarSoruyor isimli foruma döner Technopat. Şu anda bile birçok saçma aşk meşk, cinsellik konuları varken anonim konu açma özelliği gelince düşünemiyorum bile.
@Lord Raiden
İşinizi iyi yaparsanız öyle olacağını düşünmüyorum.
İnsanlar ne kadar birbirini tanımasalar da iletişim halinde olanlar var ve bazı konularda çekinmeleri gayet doğal.
Bence gelmemeli. Yoksa forum ciddiyetini kaybeder insanların saygı çerçevesinde birbiriyle konuştuğu forum kizlar soruyor gibi sacma sapan forumlarda ki saçma konularla doluşur buralar.
Yav arkadaş, şu foruma üye olmak 2 dakikanı bile almaz. İsmin Ahmet ise ÇılgınÖzgün diye üyelik oluşturup aç konunu. Zaten anonimsin. Bir şey değişmiyor ki.
Permissions-Based Access The "Allow User Posting to Thread as Anonymous" add-on offers permissions-based access, which ensures that only trusted users can post anonymously. This helps reduce the risk of misuse or abuse of the feature. Assign...
Permissions-Based Access The "Allow User Posting to Thread as Anonymous" add-on offers permissions-based access, which ensures that only trusted users can post anonymously. This helps reduce the risk of misuse or abuse of the feature. Assign...