Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 19 Mayıs 2022 #1 Diyorum ki, Technopat'ta bir girişimcilik veya startup kategorisi (bölümü) eklensin. Bu bölüm örneğin ShiftDelete forumunda bulunuyor. Böylece bu bölümde fikir alışverişlerinde bulunabiliriz.
Diyorum ki, Technopat'ta bir girişimcilik veya startup kategorisi (bölümü) eklensin. Bu bölüm örneğin ShiftDelete forumunda bulunuyor. Böylece bu bölümde fikir alışverişlerinde bulunabiliriz.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 19 Mayıs 2022 #2 Finans ile ilgili bir kategori mevcutken bence gerek yok. Ek olarak sarı forumda mevcut diye illa burada da mevcut olmak zorunda değil.
Finans ile ilgili bir kategori mevcutken bence gerek yok. Ek olarak sarı forumda mevcut diye illa burada da mevcut olmak zorunda değil.
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #3 Kesinlikle katılıyorum. 333365 dedi: Finans ile ilgili bir kategori mevcutken bence gerek yok. Ek olarak sarı forumda mevcut diye illa burada da mevcut olmak zorunda değil. Genişletmek için tıkla... Girişimcilik sadece finans değildir.
Kesinlikle katılıyorum. 333365 dedi: Finans ile ilgili bir kategori mevcutken bence gerek yok. Ek olarak sarı forumda mevcut diye illa burada da mevcut olmak zorunda değil. Genişletmek için tıkla... Girişimcilik sadece finans değildir.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 19 Mayıs 2022 #4 333365 dedi: Finans ile ilgili bir kategori mevcutken bence gerek yok. Ek olarak sarı forumda mevcut diye illa burada da mevcut olmak zorunda değil. Genişletmek için tıkla... Finans'ın altında sub-kategori olarak eklenebilir. Oradaki mevcut konular ile girişimcilik arasında bir bağlantı göremiyorum.
333365 dedi: Finans ile ilgili bir kategori mevcutken bence gerek yok. Ek olarak sarı forumda mevcut diye illa burada da mevcut olmak zorunda değil. Genişletmek için tıkla... Finans'ın altında sub-kategori olarak eklenebilir. Oradaki mevcut konular ile girişimcilik arasında bir bağlantı göremiyorum.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 19 Mayıs 2022 #5 Kategorisinin açıldığını varsayalım, girişimcilik ile ilgili kaç konu açıldı forumda? Yeterince konu açılmışsa yönetim zaten değerlendirecektir.
Kategorisinin açıldığını varsayalım, girişimcilik ile ilgili kaç konu açıldı forumda? Yeterince konu açılmışsa yönetim zaten değerlendirecektir.