[Öneri] Technopat Haftalık Skype Buluşması

• Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 4.135

Haftasonları Skype Yapalım Mı?

• Evet yapalım.

Oy: 17 63,0%
  • Hayır yapmayalım.

Oy: 10 37,0%

• Oy verenlerin toplamı
    27
Forumdaki insanların birbirini tanıyıp, kaynaşması açısından faydalı olabilir. Sayı çok fazla olursa iş curcunayada dönebilir. Güzel olduğu kadar sıkıntılı 1 iş gibi de duruyor.
Birde forumda her yaş grubundan insanlar var. İlk 1-2 buluşma hani nasıl desem, 10-15 kişi değilde. 4 kişiyle falan başlarsa zamanla sayı arttırılabilir.
Sayı ne kadar fazla olursa, konuşmakta o kadar zorlaşır. Hepimizin birbirimizi dinlemesi gerekir, kimse kimsenin sözünü kesmemeli vs. vs. vs... Ufak sayılarla başlanıp,
birbirini tanıyarak sayıyı arttırmak daha mantıklı bence.
arttırılabilir. İlerideki zamanlarda 1 forum buluşması bile ayarlanabilir.

Arkadaşlar yazdığımı tekrarlıyorum ama ne zaman olacak?

Katılmak isteyen arkadaşlar ne zaman uygunsunuz? Ne zaman yapalım? Ben konuşmayı başlatıp konuşmada admin olacağım. Biri sızıp araya saçma sorular sorarsa güle güle diyeceğiz onlara merak etmeyin o konuyu.

Benim için fark etmez ama hafta içi olursa saat 7-8'i geçmesin.

Ben haftasonu yapılması taraftarıyım açıkçası.

Hafta içi daha uygun. İşte çalışanların hafta bir kere tatili var. Belki bir yerlere gitmek başka şeyler yapmak isteyebilir. Bence hafta içi akşam saatleri uygundur.

Gece 02.00'ye kadar uyumadığım için hafta içi hafta sonu farketmez. Bugün yapalım isterseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…