Öneri yaparken daha dikkatli olalım

Arel1

Hectopat
Değerli forum üyeleri, hazır sistem önerisi veya başka bir ürün önerisine cevap verirken sizden ricam, bilgisayar parçalarıyla ilgili bilginiz yoksa öneri yapmayın rica ediyorum. Her sistem ilk haliyle alınmayabilir, özelleştirme yapılmadan kendi halinde çok kötü bir sistem belki. Satıcı firma maaliyeti düşermek için kaliteden düşermiş olabilir. Neden o kadar para verip kalitesiz ürünler alasınız ki?
Ben kendime çok iyi biliyorum demiyorum ama az çok önerdiğim ürünlerde ki, ürünü kullananların yorumlarını takip ediyorum ve buna göre öneri yapıyorum. Bilmediğim konular için hiç bir şey yazmıyorum, bilen kişiler zaten yazıyor. İlla ki yaptığım hatalar olmuştur benim de ama bundan sonra daha da dikkat etmeye çalışıyorum. Olması gereken de bunun olduğunu düşünüyorum zaten.
Bilmemek ayıp değil arkadaşlar, yanlış bildiğiniz bir şeyin arkasında durmak çok kötü bir şey. Konu sahibinin belki ilk bilgisayarı veya başka bir ürünü olacak bu, hayatında ilk defa bir bilgisayara veya başka bir ürüne bu kadar para verecek belki de. Neden kalitesiz parçalara sahip sistem alsın ki?
Satın alıp kullandıktan bir süre sonra arıza çıkaracak ve bunu bana aldıran kişinin arkasından sövmeye başlayacak, haklı da.
Arızayı düzeltmek için parayı kendisi harcayacak, adil oldumu peki bu?

Tecrübeli, bilgili hocalarıma zaten lafım yoktur, söylemek istediğim şeyi anlatabilmişimdir umarım. Bu konu, forumu kullanan kitlenin genel bir sorunu zaten. Forum da daha güzel bir ortam sunabilmek için bu konuya biraz daha anlayış gösterelim değerli forum üyeleri, basit bir konu değil bu. Elimizden geldiğince müdahale etmeye çalışıyoruz ama hepsine yetişmemiz mümkün değil. Kalın sağlıcakla

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…