xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #1 Ekran kartımın gereksinimleri 650W ama bende 600W kasa var bir sorun çıkarır mı? (1-2 yıl idare eder mi yani sonra değiştireceğim.) Ekran kartım: Sapphire RX 5700 XT Nitro+
Ekran kartımın gereksinimleri 650W ama bende 600W kasa var bir sorun çıkarır mı? (1-2 yıl idare eder mi yani sonra değiştireceğim.) Ekran kartım: Sapphire RX 5700 XT Nitro+
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2020 #2 Eğer kaliteli ise kurtarır. Ama tam modele bakmak gerek.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #3 cagancandas dedi: Eğer kaliteli ise kurtarır. Ama tam modele bakmak gerek. Genişletmek için tıkla... Kasam: Cooler Master Masterbox MB501L 600W Carbon dizayn. OC yapmayacağım ve oyun oynarken kasanın RGB'lerini kapayacağım. Umarım yeter 1-2 yıl sonra değiştireceğim zaten.
cagancandas dedi: Eğer kaliteli ise kurtarır. Ama tam modele bakmak gerek. Genişletmek için tıkla... Kasam: Cooler Master Masterbox MB501L 600W Carbon dizayn. OC yapmayacağım ve oyun oynarken kasanın RGB'lerini kapayacağım. Umarım yeter 1-2 yıl sonra değiştireceğim zaten.
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.905 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 16 Haziran 2020 #4 265 Watt TDP'si var dediğiniz modelin. Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Red Kit Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 654 Çözümler 1 16 Haziran 2020 #5 Çok büyük olasılıkla yeter güç kaynağının 12volt kanalından kaç watt verdiğine bakabilirmisiniz?
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #6 Red Kit dedi: Çok büyük olasılıkla yeter güç kaynağının 12Volt kanalından kaç Watt verdiğine bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben kasayı buraya yazayım siz bakın ben bu işlerde biraz cahilim kusura bakmayın. Kasam: Cooler Master Masterbox MB501L 600W Carbon dizayn.
Red Kit dedi: Çok büyük olasılıkla yeter güç kaynağının 12Volt kanalından kaç Watt verdiğine bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben kasayı buraya yazayım siz bakın ben bu işlerde biraz cahilim kusura bakmayın. Kasam: Cooler Master Masterbox MB501L 600W Carbon dizayn.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2020 #7 Siz kasadaki güç kaynağının değerler okunacak şekilde fotoğrafını ararsanız daha iyi yardımcı oluruz.
Siz kasadaki güç kaynağının değerler okunacak şekilde fotoğrafını ararsanız daha iyi yardımcı oluruz.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #8 cagancandas dedi: Siz kasadaki güç kaynağının değerler okunacak şekilde fotoğrafını ararsanız daha iyi yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Ya sitesinde yazmıyor mu daha sistemi montajlamadım kutudan çıkarmak zorluyor biraz yazmıyor ise de canınız sağ olsun. Waifu Impact dedi: 265 Watt TDP'si var dediğiniz modelin. Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler zaten OC yapmayacağım ve de oynarken kasanın RGB'lerini kapayacağım gözümü yoruyor.
cagancandas dedi: Siz kasadaki güç kaynağının değerler okunacak şekilde fotoğrafını ararsanız daha iyi yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Ya sitesinde yazmıyor mu daha sistemi montajlamadım kutudan çıkarmak zorluyor biraz yazmıyor ise de canınız sağ olsun. Waifu Impact dedi: 265 Watt TDP'si var dediğiniz modelin. Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler zaten OC yapmayacağım ve de oynarken kasanın RGB'lerini kapayacağım gözümü yoruyor.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2020 #9 Güç kaynağı elite v3 olarak belirtilmiş. Elite 600W - V3 | Cooler Master bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar.
Güç kaynağı elite v3 olarak belirtilmiş. Elite 600W - V3 | Cooler Master bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #10 cagancandas dedi: Güç kaynağı Elite V3 olarak belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... O ne demek ben dediğim gibi bu işlerde cahilim.
cagancandas dedi: Güç kaynağı Elite V3 olarak belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... O ne demek ben dediğim gibi bu işlerde cahilim.