Çözüldü Önerilen uygulamalar bildirimi devre dışı bırakılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asliara

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba.
Önerilen uygulamalar bildirimi devre dışı bırakılamıyor. Pil ayarlarından kısıtlama yapılamıyor. Bildirimler menüsünde de seçme kısmı aktif değil. Sistem ayarlarını değiştirme ve uygulama yüklemeye izin verme kısmı kapalı.

Bundan, telefonun herhangi bir ayarı ile kurtulabilen var mı? Her telefon başlatmada ortaya çıkıyor. Ya da şarjdayken bir süre sonra vs.

Sonunda bilgisayardan deaktif etmek zorunda kalacağım ama daha kolay ve doğal bir çözüm arıyorum.

Screenshot_20250614_092805_Settings.jpg

Çözüm
Ben direkt uygulamayı silmiştim. Bunun dışında gereksiz gördüğün uygulamaları da kaldır. 140'tan fazla gereksiz bağımlılık kaldırmıştım telefonumdan.

Ben direkt uygulamayı silmiştim. Bunun dışında gereksiz gördüğün uygulamaları da kaldır. 140'tan fazla gereksiz bağımlılık kaldırmıştım telefonumdan.

Çözüm

Teşekkürler, benim de bilgisayardan yapmaktan kastım buydu. Ama doğal bir yolu var mı merak ettim.

Eski telefonumda da durum aynı ama bir şekilde kurtulmuştum. Bunda kurtulamadım.

Başka cihazlarda farklı dayatmalar var. Xiaomi kendi uygulamalarına reklam gömmüş, ana ekranda reklam izletiyor mesela. Samsung'un yaptığı yine hafif aslında.
O daha betermiş sahiden.

Bu uygulamayı uçurdum ama sorun bitmiyor. Bu sefer de Ayarlar uygulamasına bağlı bildirimler geliyor. Kapatma kısmı da deaktif.

Ekranın resmini alamadım. Yine gelirse belki ayrı konu açarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı