burak_ea99 Picopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #1 Photoshop yapmak istiyorum lakin para veremiyorum. Bu yüzden ücretsiz kullanmak istiyorum. Önerdiğiniz ücretsiz Photoshop programları var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2025
Photoshop yapmak istiyorum lakin para veremiyorum. Bu yüzden ücretsiz kullanmak istiyorum. Önerdiğiniz ücretsiz Photoshop programları var mıdır?
9 926938 Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 215 Çözümler 3 6 Haziran 2025 #2 burak_ea99 dedi: Photoshop yapmak istiyorum lakin para veremiyorum. Bu yüzden ücretsiz kullanmak istiyorum. Önerdiğiniz ücretsiz Photoshop programları var mıdır? Genişletmek için tıkla... GIMP.
burak_ea99 dedi: Photoshop yapmak istiyorum lakin para veremiyorum. Bu yüzden ücretsiz kullanmak istiyorum. Önerdiğiniz ücretsiz Photoshop programları var mıdır? Genişletmek için tıkla... GIMP.
VitoAntonioScaletta0 Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #3 Profesyonelleşmek istiyorsanız kaliteli ve ücretli programlara yönelmenizi öneririm. Bedava peynir fare kapanında olur atasözünü hatırlatıyorum.
Profesyonelleşmek istiyorsanız kaliteli ve ücretli programlara yönelmenizi öneririm. Bedava peynir fare kapanında olur atasözünü hatırlatıyorum.
velocityfifteen Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 245 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #4 Ben şahsen Krita kullanıyorum gayet yeterli. İstediğiniz her özelliği bulamazsınız ama, sonuçta çizim uygulaması.
Ben şahsen Krita kullanıyorum gayet yeterli. İstediğiniz her özelliği bulamazsınız ama, sonuçta çizim uygulaması.