önlemlere karşı hesaplar yine çalınıyor

529760

Hectopat
Merhaba. 2 gün önce başlayan bu olay moralimi cok bozdu. Gmail hesabımda 2 aşamalı doğrulama var, Epic Games'te SMS ve kimlik doğrulama uygulaması, Riot Games'te ise aynısı. Fakat buna rağmen hesaplarıma giriliyor. Önce Instagram hesabıma girilip +18 videolar paylaşıldı, ardından Instagram'ımı kurtardım fakat bu insanlar Riot Games'e ve Epic Games'e girip şifemi hatta mailimi değişiyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var. Aynı zamanda Valorant'tan da VP harcamışlar bugün oyuna girdiğimde rekaabet maçındaydım.

Sistemi taramak aklına gelmediyse normal, telefon numaranı evdeki başka birisinin telefonuyla değiştir acil ve sonra Kaspersky indirip tarama yap. Üstüne Malwarebytes'da denemen gerek, telefona bir şey indirdiysen ona da ve her şeye de format gerekebilir - zaten 2 gün önce ne indirdin ne yaptın anlatmamışsın, ama bundan sonrasını kendin çözersin, kolay gelsin.

Ne kadar telefon numaranızı da bağlasanız o insanlar bir şekilde sizin telefonunuza gelen SMS'leri alabiliyor diye biliyorum internetten araştırabilirsiniz bu durumu.

Telefonda hiçbir şey yok, bilgisayara hoi4 için dlc indirmiştim. Sistemi taradığımda kaspersky ile trojen gördü fakat sildim

Muhtemelen sistemde trojan var ve trojanı hala silmemişsiniz.
Kaspersky indirin Windows günveli moddayken tam tarama gerçekleştirin. Kaspersky tehditleri sildikten sonra tekrardan tüm hesapların şifrelerini değiştirin.

Telefonda hiçbir şey yok, bilgisayara HOI4 için DLC indirmiştim. Sistemi taradığımda Kaspersky ile trojan gördü fakat sildim

Malwarebytes indirip tam tarama yapın. (sitesinden VPN ile indirmeniz gerek şu anda ülkemizden indirilemiyor.)

2FA aktifken gerçekleşmesi üzdü. Taramaları tam tarama aynı an da çalıştır sonuçlar temiz çıkar durum devam ederse tek çaremiz format.

2FA aktifken gerçekleşmesi üzdü. Taramaları tam tarama aynı an da çalıştır sonuçlar temiz çıkar durum devam ederse tek çaremiz format.
Cevabınız için teşekkür ederim sanırım çözülmeye başladı. Hala maillere girmeye çalıştıkları bildirimi geliyor fakat giremiyorlar. <3<3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…