blackweather Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 191 1 Ağustos 2021 #1 DGS için illa önlisansı bitirmemiz mi gerekiyor? İlk senenin bitiminde sınava girip 2.seneyi lisans olarak okuyabilir miyiz?
DGS için illa önlisansı bitirmemiz mi gerekiyor? İlk senenin bitiminde sınava girip 2.seneyi lisans olarak okuyabilir miyiz?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.730 Makaleler 2 Çözümler 14 1 Ağustos 2021 #2 DGS sınavına önlisans son sınıf öğrencileri ve mezunları girebilir. İlk yıl kazansanız dahi gidemezsiniz. Dikey geçiş sınavı sadece 2 yıllık meslek yüksekokulu mezunları ve mezun olabilecek durumdaki adaylar içindir. Genişletmek için tıkla... Dikey Geçiş Sınavı (DGS) nedir? Yatay ve dikey geçiş nedir? - İnsan Kaynakları Blogu - Manpower Group | Manpower
DGS sınavına önlisans son sınıf öğrencileri ve mezunları girebilir. İlk yıl kazansanız dahi gidemezsiniz. Dikey geçiş sınavı sadece 2 yıllık meslek yüksekokulu mezunları ve mezun olabilecek durumdaki adaylar içindir. Genişletmek için tıkla... Dikey Geçiş Sınavı (DGS) nedir? Yatay ve dikey geçiş nedir? - İnsan Kaynakları Blogu - Manpower Group | Manpower
Y Yamasithasa Picopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #3 Dikey geçiş yapamazsınız, dikey geçişi sadece ön lisans mezunları yapabilir. İsim benzerliği nedeniyle karıştırılıyor, yatay geçiş mantığı ile hiç bir ilgisi de bulunmuyor. Dikey geçiş, ön lisans mezunlarına tanınan bir istisnadır.
Dikey geçiş yapamazsınız, dikey geçişi sadece ön lisans mezunları yapabilir. İsim benzerliği nedeniyle karıştırılıyor, yatay geçiş mantığı ile hiç bir ilgisi de bulunmuyor. Dikey geçiş, ön lisans mezunlarına tanınan bir istisnadır.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.730 Makaleler 2 Çözümler 14 1 Ağustos 2021 #4 Yamasithasa dedi: Dikey geçiş yapamazsınız, dikey geçişi sadece ön lisans mezunları yapabilir. İsim benzerliği nedeniyle karıştırılıyor, yatay geçiş mantığı ile hiçbir ilgisi de bulunmuyor. Dikey geçiş, ön lisans mezunlarına tanınan bir istisnadır. Genişletmek için tıkla... Benim mesaj için diyorsanız. Alıntı yaptığım kısım sitenin adresini verdim. Sitede farkı anlatıyor zaten.
Yamasithasa dedi: Dikey geçiş yapamazsınız, dikey geçişi sadece ön lisans mezunları yapabilir. İsim benzerliği nedeniyle karıştırılıyor, yatay geçiş mantığı ile hiçbir ilgisi de bulunmuyor. Dikey geçiş, ön lisans mezunlarına tanınan bir istisnadır. Genişletmek için tıkla... Benim mesaj için diyorsanız. Alıntı yaptığım kısım sitenin adresini verdim. Sitede farkı anlatıyor zaten.
Y Yamasithasa Picopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #5 Yeniçocuk dedi: Benim mesaj için diyorsanız. Alıntı yaptığım kısım sitenin adresini verdim. Sitede farkı anlatıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Mesajınızı okumadım bile, konu sahibi arkadaşa yazmıştım.
Yeniçocuk dedi: Benim mesaj için diyorsanız. Alıntı yaptığım kısım sitenin adresini verdim. Sitede farkı anlatıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Mesajınızı okumadım bile, konu sahibi arkadaşa yazmıştım.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.730 Makaleler 2 Çözümler 14 1 Ağustos 2021 #6 Yamasithasa dedi: Mesajınızı okumadım bile, konu sahibi arkadaşa yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Yatay geçiş görünce başlıktan sandım bende.
Yamasithasa dedi: Mesajınızı okumadım bile, konu sahibi arkadaşa yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Yatay geçiş görünce başlıktan sandım bende.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 4 Ağustos 2021 #7 Bitirmeden DGS'ye giremiyorsun.