Önü cam olan darkFlash Aigo DS900 kasayı mesh yapmak

kloff33

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, kasamın marka modeli darkFlash Aigo DS900 önü ve yan tarafı temperli cam olduğu için fazla ısınıyordu ben de ön tarafındaki camı sökmeye karar verdim ve 5 derece kadar bir ısının düştüğünü fark ettim. Bu kasanın önünü mesh yapmak istiyorum ve yan taraftaki fanları o ön tarafa takmak istiyorum. İnternette gördüğüm kadarıyla mesh panel yapan 1-2 yer var fakat onlarda sadece pleksi üzerine delikler açıp yolluyor ona fan montajı yapma şansım var mı? Nasıl yapabilirim veya başka bir çözüm yolu var mıdır?

Dosya Ekleri

• b05a45d7-c012-4c93-abe5-4724d0e03168.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 62
  • b09f8cf3-2b7e-4e9d-b5be-2aa9c6124118.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 53
Selamlar. Aynı kasa bende de var çok beğeniyorum tip olarak. Isı konusu benimde kafama takılıyor acaba önü mesh olsa nası olurdu diye fakat o zaman da bu kadar estetik durur muydu şüpheliyim. Ön camı çıkarıp hali hazırda 5 derece düşüşten bahsetmişsiniz, ilgimi çekti. Şu önü mesh yapma konusunu çözdüyseniz beni de yönlendirirseniz çok sevinirim. Forumda maalesef kayda değer konulara, sorunlara kimse bişey yazmıyor pek. Sizinkine de bir cevap vermemişler ne yazık ki.

Evet hocam maalesef cevap veren olmadı ben de kendim çözdüm. Ucuzlukcular veya bimilyonculardan süzmatik diye bir tepsi buldum onun üst tarafındaki delikli kısmı kullandım kasanın boyutuna uygun kestim ve arkasına çift kat olacak şekilde sineklik taktım kasaya da çift taraflı bantla yapıştırdım. Şu an GoW Ragnarok'ta Grafik Ultra, DLSS: DLAA da 72-73 °cler oynatıyor görüntü olarak da öyle çok kötü durmuyor. Ayrıca internette bal peteği ön tampon panjuru da satılıyor ( https://www.hepsiburada.com/sml-diz...-130x50-cm-bodykit-on-izgara-pm-HBC00001I2FWE ) onu da alıp dediğim gibi yapabilirsin daha basit olur. Fan olayına gelirsek de ön tarafına fan takmadım çünkü ön tarafı söküp temizlemek isteyeceğim zaman fanlar çok sorun çıkartıcaktı.

Teşekkürler, meşakkatli işe benziyor, bakalım yapmaya çalışacağım.

Teşekkürler, meşakkatli işe benziyor, bakalım yapmaya çalışacağım.
Yani aslına bakarsan sadece malzeme temini biraz uzun sürüyor. Uygulaması taş çatlasın 30-40 dakika sürmüştür. Plastik malzeme keseceğin zaman maket bıçağını ocakta ısıtırsan daha rahat kesersin ben öyle yaptım.

Utility knife diye geçen 2 türlü bıçağım ve kesim matım var, evde deri ürünler yapıyorum hali hazırda. Amacım estetik iş çıkarmak ve tabi kayda değer sıcaklık düşüşü sağlamak. Sizde şimdi 5 derece düştü değil mi bu işlemle?

1 ay önce açmış olduğum konuda da belirttiğim gibi ekran kartımın sıcaklığı 85°C lere kadar çıkıyordu bu işlemi yaptıktan sonra 75-77°C lere kadar düşüş sağladı.

1 ay önce açmış olduğum konuda da belirttiğim gibi ekran kartımın sıcaklığı 85°C lere kadar çıkıyordu bu işlemi yaptıktan sonra 75-77°C lere kadar düşüş sağladı.
Benim ekran kartım değil, işlemcim ısınıyor o da normal diyende var. Max 75-77 arası gördü horizon forbidden West te grafikler full açıkken.

Benim ekran kartım değil, işlemcim ısınıyor o da normal diyende var. Max 75-77 arası gördü Horizon forbidden West'te grafikler Full açıkken.

İşlemcide 80 derece ve üstü sorun diye biliyorum bence çok abartılacak bir sıcaklık değil, ama kasayı mesh yaparsanız elbette sıcaklıkta bir düşüş olacağını tahmin ediyorum.

İşlemcide 80 derece ve üstü sorun diye biliyorum bence çok abartılacak bir sıcaklık değil, ama kasayı mesh yaparsanız elbette sıcaklıkta bir düşüş olacağını tahmin ediyorum.
Bu kasaya alt egzoz fan tavsiye eder misiniz? Yani 3 tane alıp taksam nasıl olur acaba diye de düşünüyorum, gerçi alt kısımda psu yüksekliği var sorun olur mu onu da bilemiyorum ne tip alacağım alırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…