Önümdeki sürede kariyerimi planlamak için nasıl bir yol izleyebilirim?

HayyaR

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar öncelikle selam. Bilgisayar Programlama 2. Sınıf öğrencisiyim (2 yıllık). Bu sene okulum bitecek ve kariyerimi şimdiden planlamam gerek. Okul bittiğinde seneye özel durumlardan dolayısıyla aile evinden ayrılıp farklı şehre taşınacağım. Aileden alacağım büyük bir destek olmayacak ve kendim bir şeyler yapmak istiyorum. İlk önce e-ticarete girecektim belli bir sermayem vardı ama gözüm korktu batma ihtimaline karşın giremedim hala bu konuda kafam karışık oto lastik oto iç bakım ürünleri aksesuar gibi şeylere girecektim giremedim. Üniversite bölümümlede birlikte 15 yaşımdan beri yazılımla ilgileniyorum. HTML CSS JS vs. konularda yatkınlığım ve tecrübem daha fazla. Evden ayrılana kadar bir şey yapıp para biriktirmem ve kendi evimi geçindirmem gerekiyor. Nasıl para kazanabilirim? Kariyerimi Nasıl geliştirebilirim?

Taşınma durumun olduğundan dolayı, taşınacağın lokasyondaki iş ilanlarına göz gezdirmen gerek. Çoğunlukta bulunan iş ilanlarından, şu anki konumunda iş bakabilirsin.
Yazılımla ilgileniyorsun biliyorum fakat sektörde o kadar çok işsiz mühendis var ki inan hayal satmak gibi artık durum. Bölümündeki iş ilanlara da başvur fakat onun yanı sıra para biriktirebileceğin ve taşındığında yine bir şekilde çalışabileceğin işlere bakmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı