Önümüzdeki yıllar için 32 GB RAM yeterli mi?

4K oyunculuk için soruyorum arkadaşlar. RAM konusunda 64 mü yoksa 32 mi almalıyım? Önümüzdeki yılbaşında yeni ekran kartları gelince sistemi dizeceğim zaten. RAM olarak önümüzdeki 3-5 sene 32 GB idare eder mi yoksa 64 mü alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
32 yeterli olur şu an 20GB üstü RAM kullanan oyun henüz görmedik. Zaten RAM değişimi kolay bir şey ileride paranız olurda 64'e yükseltirsiniz.

4K oyunculuk için soruyorum arkadaşlar. RAM konusunda 64 mü yoksa 32 mi almalıyım? Önümüzdeki yılbaşında yeni ekran kartları gelince sistemi dizeceğim zaten. RAM olarak önümüzdeki 3-5 sene 32 GB idare eder mi yoksa 64 mü alınmalı?
3-5 seneden daha uzun süre yeteceğini düşünüyorum.

Eğer ki DDR5 RAM kullanıyorsanız 1x32 alın. İlerleyen zamanda bir sıkıntı yaşarsanız diğer boş bir slota bir 32 GB daha eklersiniz. Kısaca şimdilik 32 GB yeterli ama bir 4 yıl sonrasını bilemeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı